- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.881
Afiiiyett olsun kelebüükkkk
Yavrum ya gülümseme sebebimOyşş canımm canımmm nasılsınn
beraber olsun canımAfiiiyett olsun kelebüükkkk
Yaaaaaa seninde elhan ablacumnn bolbol dinlennnYavrum ya gülümseme sebebim
Sağlıklı, musmutlu, kahveli, muhabbetli güzel bir gün dilerim .
Hoşgeldin elhancim nasılsın herşey yolunda miYasminim iyi tatiller.
Teşekkür ederim. 11.50' de dersim var. Dönünce dinlenirim inşallah. Sen de çok yorma kendini.Yaaaaaa seninde elhan ablacumnn bolbol dinlennn
Hoş buldum canımHoşgeldin elhancim nasılsın herşey yolunda mi
Oo kolay gelsin ablammTeşekkür ederim. 11.50' de dersim var. Dönünce dinlenirim inşallah. Sen de çok yorma kendini.
Hoş buldum canımHer şey yolunda il değiştirdim iş yeri değişti. Yeni umutlarla güzel gidiyor her şey. Antalya'daysan kahveye beklerim.
tamam canım bakarım ogalde ☺Koton kumaşı iyi bide ütüsüz kumaş oantolonlar çok rahat oluyo
Bence deneyerek almanı tercih ederim
Netten alınca bedeni tutmuyor ben alıyom da yapıyom evde valla
afiyet olsun joum köpüklü köpüklü çok güzel olmuş kahven
Ben elbise mi diksem alsam mı bilemedim bu ayın sou dügün var elbise modeli arıyorum istedigim gibi bulamadımtamam canım bakarım ogalde ☺
Uzun zamandır açkarne kahve içtiğim yoktuafiyet olsun joum köpüklü köpüklü çok güzel olmuş kahven
aslında alışabilsen çok iyiymiş metabolizmayı hızlandırıyormuş bende içiyordum birara ama midem rahatsız olunca bıraktımUzun zamandır açkarne kahve içtiğim yoktu
evett kuzumm bağırsaklarıda çalıştırıyor yağlarıda yakıyor bendede reflü var 3 gün içiyim ondan sonra fazla gelir artıkaslında alışabilsen çok iyiymiş metabolizmayı hızlandırıyormuş bende içiyordum birara ama midem rahatsız olunca bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?