- 12 Mart 2019
- 15.934
- 35.437
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.921
haahh işteee işsiz adam bize ne işe yararrkız işsiz adamı napıyım ben bana zengin koca bul
yavvv ağla diyemi paylaşıyom laannnn vallaha döverr ağzına ağzına pıçaklarummmmAhhh bu sarkııı
Ama sende öyle bi parca seçmişsinkiyavvv ağla diyemi paylaşıyom laannnn vallaha döverr ağzına ağzına pıçaklarummmm
seçerimm affetmemmmAma sende öyle bi parca seçmişsinkiergenliğim bununla ağlayarak geçmişti çünkü
Ayy ne dinlerdim kız ergenken bunu
erngenliğinizi hatırlatem dedimmmAyy ne dinlerdim kız ergenken bunu
Offseçerimm affetmemmmahhh ahhh benimde ergenliğim bunla geçti yaa ne ağlardım yavvv
heleki buu yaaa
O zaman ne meşhurdu ya bunlarerngenliğinizi hatırlatem dedimmm
bir ergen şarkısı da benden gelsin o zaman ne ağır ergenlik geçirmişiz yalnızseçerimm affetmemmmahhh ahhh benimde ergenliğim bunla geçti yaa ne ağlardım yavvv
heleki buu yaaa
Oooyy guzumm 18 19 yaşım az biraz ergenliğim ne dinlerdim seni beee
aaahhhh beeee bunu nasıl unuturumm anamm yaaabir ergen şarkısı da benden gelsin o zaman ne ağır ergenlik geçirmişiz yalnız
az once yasnaza yollamıştımO zaman ne meşhurdu ya bunlar
Gözlerinin yeşilini özledim
Falan
yesss beybiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiOooyy guzumm 18 19 yaşım az biraz ergenliğim ne dinlerdim seni beee
Gözler yeşil tabi bendede çok yaktım geçtim bu şarkıyla zamanındaseçerimm affetmemmmahhh ahhh benimde ergenliğim bunla geçti yaa ne ağlardım yavvv
heleki buu yaaa
Buda bendenbir ergen şarkısı da benden gelsin o zaman ne ağır ergenlik geçirmişiz yalnız
aaahhhh beeee bunu nasıl unuturumm anamm yaaa
en çokda dinlediğim şeydii yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?