- 25 Ağustos 2019
- 62.503
- 120.027
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #24.961
şimdikilerr tiktok manyağııKesinlikle öyleydi ben şahsen hiç asi saygısız bir ergen olmadım simdikiler
bunların bütün posterleri vardı bende hep ayırttırıyordum kırtasiyeye
mesela bu
erkenciyimdirSaat dikkatimi çekti 4.30
aynen canım yazİnstagramdan aldım canım ama sayfa ismi germek şimdi doğru olurmu bilemedim özelden yazıyım en iyisi@Migim
zaten güzel olan son nesildik bence bundan sonrada bizim gibiler gelmezşimdikilerr tiktok manyağıı
eski ergenliğimi kimsede görmüyorum
posterleride vardı dimi duvarlara bantlardım ben yaaa hahahaha tarkan posteri bile gelirdimbunların bütün posterleri vardı bende hep ayırttırıyordum kırtasiyeye
bu şarkının yeri bende ayrıdır hepposterleride vardı dimi duvarlara bantlardım ben yaaa hahahaha tarkan posteri bile gelirdim
yapıştırırdım mutlaka
heleki ölürüm hasretinle offf efkarlandım yaaa
Kesinlikle biz ergen değildik ya şimdikiler anadan doğunca ergenben şimdikileri görünce ergenlik yaşamadım herhalde diyorum
Ahhh guzumm benim oğlan şimdiden asi huysuz daha 4yasında ama bir laflar ediyor varyaşimdikilerr tiktok manyağıı
eski ergenliğimi kimsede görmüyorum
heleki benim çocuğum olcak bunları göre göre özenecek yapacakk şuan 6 yaşında çocuklar tiktokta
Buralardayım cnm bırz ev arama telasındayız ablama. Onunla ugrasyzMorrmeneksee canım nerelerdesin
aa öyle mi kolay gelsin o zaman canımBuralardayım cnm bırz ev arama telasındayız ablama. Onunla ugrasyz
Sabahları günaydın mesajı isterim o zamanerkenciyimdir
eski sevgilunden miibu şarkının yeri bende ayrıdır hep
işteee bakk ayy allahum yaaAhhh guzumm benim oğlan şimdiden asi huysuz daha 4yasında ama bir laflar ediyor varyaAnadan dogustan ergen doguyolar artik.
Dinlicem mutlakaaaa ciddi misin yalnız bu çocuklar çok iyi dinle bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?