- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.541
Oy oy napalım biz evde nasıl bir hareket bulsak kendimizeYohh yohh ama kesin alırım bütün gun evde hareketsiz ondan
Bende hiç denemedim mercimeği öyle. Barbunyayı öyle pişiririm amaAttım attım kuzum bi deneyim dedim. Havuçlar patateste güzel oluyor kuzum içinde. Düdüklüde mi yapıyorsun tencerede mi
Zencefili çok severim kuzum içiyorumbide zerdeçal varsa zerdeçali yoğurt ve bal koy biraz ye
ben hep onlarla boğazım iyileştii
zencefill çayı mutlaka
YemiyormusunOyy Allah razı olsun canım benim. Bende de var 1 tane numunelikşimdilik arada bakışıyoruz
Teşekkür ederim.canım . Aynrn öyleGecmis olsun.
Çocuklar ne cok hastalaniyor annelerin işi hep zor
Teşekkür ederim canım. Hoş geldin sende
2 günlük olsun diye yaptım ama umarım yeter. Ay hergün uğraşmak istemiyorum yaOooo 2 gün götürürmü şu menün oakdar çokmu ettun
Kendinmi yaptın hazırmı tatsız canımKahve içiyorumpek tadı yok da bugün kahvenin.
Kahve demeyeyim mocha.
Çok severdim, tatsız geldi
Starbucks kahveleri satılıyor ya migrosta canım.Kendinmi yaptın hazırmı tatsız canım
Hee. Herzaman içtiğinde bugün neden tatsız geldimi acep. Tat kaybımı yaşıyorsun zorunluuuStarbucks kahveleri satılıyor ya migrosta canım.
Hazır paket toz.ondan almıştık
Peyim benim dikkat etmeye çalışıyorum, allah razı olsunAy anladım bitanem çokca dinlen dikkat et güzel beslen
Kuzum sülale olarak covid geçiriyoruz allah razı olsunNe oldu kuzu geçmiş olsun ..
otrera yi sormuşsun profilde ciddi birşeyin yoktur inşaallah
Bugün memnuniyetsizim yaHee. Herzaman içtiğinde bugün neden tatsız geldimi acep. Tat kaybımı yaşıyorsun zorunluuu
Allah seniO benim için gitsin alsınbanane
Evde asure yaptık minnosumNERDE TOPLULUĞA GİRDİN CANIM BENİMDE DÜĞÜN VAR NE YAPICAM BİLMİYORUM
Allah razı olsun emmoşum, ınş geçecekKuzu gecmis olsun yaa, kendine iyi bak tamam mi, sağlıklı seyler ye iç
Bide banane kendi bana alsın getirsin derken ağzına pekmez veriyodum hani bananeydiAllah seni
Aşı oldunsa korkmaNERDE TOPLULUĞA GİRDİN CANIM BENİMDE DÜĞÜN VAR NE YAPICAM BİLMİYORUM
Peyim benim dikkat etmeye çalışıyorum, allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?