- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.561
O zaman bugün sende var birşey yat uyu sonra memnun uyan nickoBugün memnuniyetsizim ya
Bugün makyaj yaptım
İyyy dedim bu ne
İki saat dolastim öyle, içime yine de sinmedi alisamadim, gittim duşa girdim bu ne biçim makyaj diye.yuzumi filan keseledim
Canım kurbisim gelmene çok sevindim, allah razı olsun, ınş tez zamanda biter
Yok kuzum icmeyecegim, tarihi geçmiş kullanabilirsiniz dediler
İlaç getirdilermi kullanıcakmısın canım
Bence de canım. Güzel beslenerek bol su ve dinlenerek atlatırsın. C vitamini bol bol tüket. Aşınıda olduysan zaten hafifce atlatırsın Allahın izniyleYok kuzum icmeyecegim, tarihi geçmiş kullanabilirsiniz dedilerdoğal beslenin dedi, ilaçtan daha önemli
Koşu bandımı alsakOy oy napalım biz evde nasıl bir hareket bulsak kendimize
Oyyy kurban olem sana ben kıyamamm yaa iyi ol sen kuzum yarın da arkadaşımın düğünü var çokta korkuyorum ya zaten bi korona oldum 2ciye tahammülüm yokZencefili çok severim kuzum içiyorum
Oohhhh hadi inşaallahhh2 günlük olsun diye yaptım ama umarım yeter. Ay hergün uğraşmak istemiyorum ya
Eşim daha önceden teklif etti bana ben şikayetlenince de onda sıkılıyorum ben ya yürü yürü biryere varamıyorsunKoşu bandımı alsak
MaşaaalllaahhhhhhhBende yaptım bugün banyo dolabı duşakabin nevresim derken birsürü iş yaptım. Sonra bisküvili pasta yaptım şimdi makarna haşlıyorum daha pazara gidip menemenlik domates alıcam
İnşallah bebeğimOohhhh hadi inşaallahhh
Geçmiş olsun kuzum hafif geçiriyorsunuz dur inşaallahKuzum sülale olarak covid geçiriyoruz allah razı olsun
Oda doğruEşim daha önceden teklif etti bana ben şikayetlenince de onda sıkılıyorum ben ya yürü yürü biryere varamıyorsun
Bugün fazla aktiftim evdeMaşaaalllaahhhhhhh
YaaaBide banane kendi bana alsın getirsin derken ağzına pekmez veriyodum hani bananeydibu ne perhiz bu ne lahana turşusu zorunlu diyosun dimi. De de . Bende dedim.
Adete iki gün kalmış olması bu gelgitleri gerektirir
Negüzelll havanın güzelliğide senide güzelleştirdi kuzummBugün fazla aktiftim evde
CanımsınNegüzelll havanın güzelliğide senide güzelleştirdi kuzumm
Allah kabul etsin bitanemm nerden geleceği belli değil kiEvde asure yaptık minnosumçok dikkat edin
Aşı oldum canım o da çözüm değil kAşı oldunsa korkma
Ayy barbunyaya da bayılırızBende hiç denemedim mercimeği öyle. Barbunyayı öyle pişiririm ama
Hoş buldum dutummTeşekkür ederim canım. Hoş geldin sende
İnşallahh canımm benim zeytin yaprağı da iyi geliyormuş galiba. Bol bol da kekik için inşallah şifa olsunCanım kurbisim gelmene çok sevindim, allah razı olsun, ınş tez zamanda biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?