Nasılsınız bebekler. Özledim sizi. Giremiyorum doğru düzgün. Büyük kızı hastaneye götürdüm bugün. Tifo olmuş . Gece uykusuzluk gündüz yorgunluk bende çok kötü olmaya başladım.

Nasılsınız bebekler. Özledim sizi. Giremiyorum doğru düzgün. Büyük kızı hastaneye götürdüm bugün. Tifo olmuş . Gece uykusuzluk gündüz yorgunluk bende çok kötü olmaya başladım.
Aaaa dutum çok geçmiş olsun tatlım ya şimdi nasıl sende yorulup üzülüyorsun dikkat et kendine

Aaaa dutum çok geçmiş olsun tatlım ya şimdi nasıl sende yorulup üzülüyorsun dikkat et kendine
Çok teşekkür ederim.Serum falan taktılar geldik eve. Biraz rahatladı. Benim de tansiyonum düşmeye başladı artık. Bi büyükle ilgilen bi pislenen yerleri temizle . Küçük zaten kucağımdan inmiyo. Gece uykusuzluk cabası

Allah Allah neden nasıl olmuş .

Çok çok geçmiş olsun

Allah sana güç kuvvet versin dutcugum

Allah Allah neden nasıl olmuş .

Çok çok geçmiş olsun
Sağol canım .bilmiyorum ki inan. Evde arıtma takılı. Meyveyi sebzeyi hep yıkayarak yada soyarak veririm. Bi yere de çıkmıyorum ki dışardan gelsin. Anlamadım bende. Bitik durumdayım

Yardıma gelen olsa kardeş gibi ne bileyim sen biraz dinlen sen kuzum ya

Yardıma gelen olsa kardeş gibi ne bileyim sen biraz dinlen sen kuzum ya
Kardeşimin de kızı küçük. Zeytinden 10 gün büyük sadece. Annem demans hastası. Kv de kaynımın pazar günü nikahı var onun telaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…