- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.741
Aaaa dutum çok geçmiş olsun tatlım ya şimdi nasıl sende yorulup üzülüyorsun dikkat et kendineNasılsınız bebekler. Özledim sizi. Giremiyorum doğru düzgün. Büyük kızı hastaneye götürdüm bugün. Tifo olmuş. Gece uykusuzluk gündüz yorgunluk bende çok kötü olmaya başladım.
Çok teşekkür ederim.Serum falan taktılar geldik eve. Biraz rahatladı. Benim de tansiyonum düşmeye başladı artık. Bi büyükle ilgilen bi pislenen yerleri temizle . Küçük zaten kucağımdan inmiyo. Gece uykusuzluk cabasıAaaa dutum çok geçmiş olsun tatlım ya şimdi nasıl sende yorulup üzülüyorsun dikkat et kendine
Allah Allah neden nasıl olmuş .Nasılsınız bebekler. Özledim sizi. Giremiyorum doğru düzgün. Büyük kızı hastaneye götürdüm bugün. Tifo olmuş. Gece uykusuzluk gündüz yorgunluk bende çok kötü olmaya başladım.
Allah sana güç kuvvet versin dutcugumÇok teşekkür ederim.Serum falan taktılar geldik eve. Biraz rahatladı. Benim de tansiyonum düşmeye başladı artık. Bi büyükle ilgilen bi pislenen yerleri temizle . Küçük zaten kucağımdan inmiyo. Gece uykusuzluk cabası
Sağol canım .bilmiyorum ki inan. Evde arıtma takılı. Meyveyi sebzeyi hep yıkayarak yada soyarak veririm. Bi yere de çıkmıyorum ki dışardan gelsin. Anlamadım bende. Bitik durumdayımAllah Allah neden nasıl olmuş .
Çok çok geçmiş olsun
Yardıma gelen olsa kardeş gibi ne bileyim sen biraz dinlen sen kuzum yaÇok teşekkür ederim.Serum falan taktılar geldik eve. Biraz rahatladı. Benim de tansiyonum düşmeye başladı artık. Bi büyükle ilgilen bi pislenen yerleri temizle . Küçük zaten kucağımdan inmiyo. Gece uykusuzluk cabası
Kardeşimin de kızı küçük. Zeytinden 10 gün büyük sadece. Annem demans hastası. Kv de kaynımın pazar günü nikahı var onun telaşındaYardıma gelen olsa kardeş gibi ne bileyim sen biraz dinlen sen kuzum ya
Ah canım ya herşey üst üste gelmiş inşallah geçer sende dinlenirsin dutum yaKardeşimin de kızı küçük. Zeytinden 10 gün büyük sadece. Annem demans hastası. Kv de kaynımın pazar günü nikahı var onun telaşında
İnşallah bitanem yaAh canım ya herşey üst üste gelmiş inşallah geçer sende dinlenirsin dutum ya
Canım benim keşke yakın olsaydıkYakın olsam zeytine bakardım ben
Yaaa kiyamam dutumCanım benim keşke yakın olsaydıkbir saat deliksiz uykuya o kadar ihtiyacım var ki
Rabbim hepimizi korusun yasom ınş, rabbim kimseye acı yasatmasin ınşZaten aşı yakalanmıcaksın demiyoda Allah korusun hastanelik olmanı önlüyo hafif atlatıyorsun sen aşı olmasaydın belki daha agır geçircektin canm
Allah razı olsun bitanem, ınş buda gececekÖyle deme çok geçmiş olsunn bir an evvel kurtul şu illeyten3
Üçüncü aşım biontech olacakAşı sinovac olunca etki etmiyor canım.
Biontech o yüzden 3.doz olarak şart kosuluyor .
Ha ben aşı olmadım bana kalırsa biontech de ne ayak belli değil ama sinovac dan iyidir
Ah dutum benimCanım benim keşke yakın olsaydıkbir saat deliksiz uykuya o kadar ihtiyacım var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?