- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.761
Virüste bakmadan veriyorlar sanırım canım ama ben korkuyorum öyle durumlardan. O sebeple ilacı söylerken yinede aklında olsun istedim Allah korusun.Sordum dun kana bakma gereği duyulmamis
Kuzum eşimde kimse vermedi. Bu illet bir doktorun söylediğine göre kanda pıhtılaşmaya sebep oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam ölümlerde bu sebeptenmiş. O yüzden mutlaka kullanılmalı diyorlar. Hatta şöyle söyliyim ben 1 sene önce tüp tedavisinde oxsapar almak in eczane eczane dolaştım virüslü hastalara veriliyor dşye piyasada yokmuştu o ara artık ne kadar doğru bilmiyorum.Canım ne bana ne ailemdekilere verilmedi. Tek kutu hap istersen iç diyorlar. Arayan bile yok
Keşke hastaları bilgilendirsrler, başlarından mı savuyorlar anlamıyorumVirüste bakmadan veriyorlar sanırım canım ama ben korkuyorum öyle durumlardan. O sebeple ilacı söylerken yinede aklında olsun istedim Allah korusun.
Kuzum eşimde kimse vermedi. Bu illet bir doktorun söylediğine göre kanda pıhtılaşmaya sebep oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam ölümlerde bu sebeptenmiş. O yüzden mutlaka kullanılmalı diyorlar. Hatta şöyle söyliyim ben 1 sene önce tüp tedavisinde oxsapar almak in eczane eczane dolaştım virüslü hastalara veriliyor dşye piyasada yokmuştu o ara artık ne kadar doğru bilmiyorum.
Eşime kan hatta tomografi testleri de yapıldı PCR ile birlikte. Yani kan bakıldı verildi. Oxapar 4000 lik .Virüste bakmadan veriyorlar sanırım canım ama ben korkuyorum öyle durumlardan. O sebeple ilacı söylerken yinede aklında olsun istedim Allah korusun.
Kuzum eşimde kimse vermedi. Bu illet bir doktorun söylediğine göre kanda pıhtılaşmaya sebep oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam ölümlerde bu sebeptenmiş. O yüzden mutlaka kullanılmalı diyorlar. Hatta şöyle söyliyim ben 1 sene önce tüp tedavisinde oxsapar almak in eczane eczane dolaştım virüslü hastalara veriliyor dşye piyasada yokmuştu o ara artık ne kadar doğru bilmiyorum.
Aile hekimi hergun aradi mesela bizim vakalardaCanım ne bana ne ailemdekilere verilmedi. Tek kutu hap istersen iç diyorlar. Arayan bile yok
Çok laf ederim bu konuda ama ban sebebiKeşke hastaları bilgilendirsrler, başlarından mı savuyorlar anlamıyorum
Olabilir canım ağır geçirenlere bakıyorlarsaEşime kan hatta tomografi testleri de yapıldı PCR ile birlikte. Yani kan bakıldı verildi. Oxapar 4000 lik .
eşimin ağır geçti ondandi belki de
Etme etme, zaten bu akşam ki profil/durum paylaşımlarında bu covid konusundan birbirine girenler olmuşÇok laf ederim bu konuda ama ban sebebi
Vicdan meselesi diyim susayım ben, bence
Olabilir canım ağır geçirenlere bakıyorlarsa
Ayy yok tövbe ettim zatenEtme etme, zaten bu akşam ki profil/durum paylaşımlarında bu covid konusundan birbirine girenler olmuş
Uf bakamadım yaa tam ters yöne oturdukŞu kaynanaya altin girişlerine iyi bak elhan ablamm dediği gbi
Oy benimm sevgi pıtırcığı güzeller güzeli paremm seviyorum seniCanım benim bitanem ballı perim
İyi ol bitanem dikkat et kendinee sende benim canımsın biran evvel iyileşCanım peyim benimiyiyim çok şükür, bugüne şükür cansin
Canım benim çok şükür iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun
Bende iyiyim çok şükür canım o düğünden ona anca koşturuyorum. Birde kendi nişanımız geldi. Onun için epey uğraştım falan. Önümüzdeki haftadan sonra inşallah rahata ermeyi düşünüyorum bacacıklarımı uzatıp yatcamCanım benim çok şükür iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun
Şu düğünlerden sebep yaz gelsin hiç istemem ya kim icat ettiyse bu düğünleri o gitsin gelsin düğüne o yapsın düğünü de mümkünseBende iyiyim çok şükür canım o düğünden ona anca koşturuyorum. Birde kendi nişanımız geldi. Onun için epey uğraştım falan. Önümüzdeki haftadan sonra inşallah rahata ermeyi düşünüyorum bacacıklarımı uzatıp yatcam
Sorma sorma bende asla sevmiyorum. Yapın bir nikah geçin kardeşim ne tantana yapıyorlar anlamadım. (Kendimde dahil pişmanım yaptığımaŞu düğünlerden sebep yaz gelsin hiç istemem ya kim icat ettiyse bu düğünleri o gitsin gelsin düğüne o yapsın düğünü de mümkünse
Kendi nişanımız derken canım, anlayamadım?
Bende o pişmanlığı yaşayanların içindeyim. Hatta bayrak taşırım o derece pişmanım, bazen diyorum keşke pandemi bana denk gelseydi bir bahane olurduSorma sorma bende asla sevmiyorum. Yapın bir nikah geçin kardeşim ne tantana yapıyorlar anlamadım. (Kendimde dahil pişmanım yaptığıma)
Abimin canım. Yani nişan derken şöyle yarın akşam hem isteme olucak. Hem söz nişan bir arada olucak. Evinde isticez sonra evin bahçesinde aynı gece nişanını yapıcaz
Bende bende canım valla. Aynı cümleyi bende kurdum. Bir nikah temiz. Ne stres var ne birşeyBende o pişmanlığı yaşayanların içindeyim. Hatta bayrak taşırım o derece pişmanım, bazen diyorum keşke pandemi bana denk gelseydi bir bahane olurdu
Aaa hayırlı olsun perim Allah pişman etmesin, sevgi, saygıları ve mutlulukları eksik olmasın yuvalarından
Di mi giy gelinliği "Eveeeeeeeeeet" diye cevap ver iki foto çekin bitti gitti ay hayali bile güzelBende bende canım valla. Aynı cümleyi bende kurdum. Bir nikah temiz. Ne stres var ne birşey
amin amin kuzum inşallah
Di mi giy gelinliği "Eveeeeeeeeeet" diye cevap ver iki foto çekin bitti gitti ay hayali bile güzel
Kız sen nick mi değiştin Mimariye miydin sen başka topicten hatırlıyorum ben seni sanki yazmıştık mı naptı hatırlamıyorum ama
Bende bende canım valla. Aynı cümleyi bende kurdum. Bir nikah temiz. Ne stres var ne birşey
amin amin kuzum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?