Eh eh aynen birde çok istersen yakınlarınla bir yemek tamam
Evettt larinin topiğindemi konuştuk coco sanki ben öyle hatırlıyor gibiyim de eminde olamadığıma soramadım hiç
Kesinlikle orda idik, bende arada diyorum Mimariye nerelerde diye. Zaten isimden hatırlıyorum hiç hatırlamasam biz aslında epeydir tanışıyormuşuz ya anam birde tekrar tanıştık

Yahu bu nick değiştirme nerden çıktı başımıza bilmem

aaaaaaaaaaaaaaaa dutt banlanmış ben şok ben iptal neeettti gene bu yavvvvv

@Buralardutluuugdu

Yaa durumlarda gördüm yine olaylar olmuş birisi birşeyler paylaşmış ama ne anlamadım herkes o kişiye tepki göstermişti. Sanırım aşı ile ilgilimi covidle ilgilimi ne. Dutta ordaydı

Reactions: Jou
Ahahaha yaa tekrar tekrar tanışıyoruz bende coconat birkaç kişide gördüm sanki ondan ses etmedim belki başka cocodur diye. Ama biryandan da içten içe diyorum ya ordaki coco sanki diye bir nick birden çok kişi kullanınca da zor oluyor. Mesela sitede birsürü halley var. Ben hep onları karıştırıyorum
Nick değiştirincede zor oluyor kimlik değişmiş gibi

Aa bizde kaynanaların gitmesini ayıp karşılıyorlar. Kaynana başkalarınu gönderiyor o yüzden
AAAA ne enterasen kızzz adetiniz cok değişik
Yaa durumlarda gördüm yine olaylar olmuş birisi birşeyler paylaşmış ama ne anlamadım herkes o kişiye tepki göstermişti. Sanırım aşı ile ilgilimi covidle ilgilimi ne. Dutta ordaydı
Ayyy evett bende farkettim dün dedikten sonra susamadılarr ahh ahh ya

AAAA ne enterasen kızzz adetiniz cok değişik

Ayyy evett bende farkettim dün dedikten sonra susamadılarr ahh ahh ya
Takıları almak için kızın ailesinden birde damadın ailesinden 1. Dereceden yakını gider ablası kardeşi yengesi ... gibi yakın akrabası kuzum. Anneler gitmesi ayıp karşılanıyor burda nedense bilmiyorum

bazen duramıyor insan ama ya coo'm bazı zekalara karşı sessiz duramıyorsun

Reactions: Jou
Erkek tarafınınmı anne gitmezz ben doğrunu anladım kızzda gitmez anne o evettt hepimizde öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…