- 25 Ağustos 2019
- 62.491
- 119.997
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #25.961
Uyu paremm gozünü kaşını dudağını yanağını yüzünü vücudunu dinlendirr helekii saçını tepeden topla uyu saçın bile rahatsız etmesin uyurkenUzandım her an uyuyana bilirim uyanada kk da dolaşıyorum sen ne yapıyorsun
Uyuya bilirsem tabikiUyu paremm gozünü kaşını dudağını yanağını yüzünü vücudunu dinlendirr helekii saçını tepeden topla uyu saçın bile rahatsız etmesin uyurken
aynen canım birde güneş bana bakıyordu direkDimi sizin oradada var demekkii
Ikimiz aynı şeyi yaşıyoruz kuzu yav bende astım ter oldum güneş altında hani soğumuştu
Çok şükürTabiii çok haklısın be migimm ama herkesin derdi ayrı başka yinede haline şükrett seni ayakta tutacak bi evladın var çok şükür
Uyu kuzum hiçbirşey düşünme hersey çok güzel olcak deUyuya bilirsem tabiki
Sen ne yapıyorsun
Çok lazımdıı güneşaynen canım birde güneş bana bakıyordu direk
bir iki gündür bence yine ısındı hava
çok çok sormaÇok lazımdıı güneş
Gelmiyomu kız hakkatttçok çok sormatek güzelliği kışın doğalgaz gelmiyor
İyim canım kışlık hazırlıkları işte ne olsun@ASSOSyal canımm nasıl oldun
@zorunlunick ❤ @coconatt@Mavera4268 Madammor @pina @Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @mavikelebek34 @Elhan ❤ MssPARE @Yasnaz
kızlarrr sizler nasılsınız :)
Once benim etiketim vardı alooooooooo hayırdırrrİyim canım kışlık hazırlıkları işte ne olsun
Valla görmedim hani nerde eminmisin kuşumOnce benim etiketim vardı alooooooooo hayırdırrr
Aaaaaa seni ben etiketlemistim niye oyle oldu vallaha etiket ettim yaaa elimlen sildimmi naptummmEvvveeeeeettttttttttttt eee artıkk bi roman oynayakmıı yapp roman eşliğinde bi sohbet bi dedikodu olsun topik bi şenlensemiii artık diyorummmmm
haftasonu bitti hele artıkkk haftaiçi kk da çalışıyorduk neresunuzzzzz
@ElhanMinnosprenses @coconatt Cookiie MssPARE Madammor @Morrmeneksee @Catlak-kurabiye @zorunlunick
@pina @Mavera4268 @mavikelebek34Wilma11 @Buralardutluuugdu @ASSOSyal @Lavinia_84 @halleyyy
Ayyyy mağdur gör beni vallaha etiket ettim yaAhahah bak etiket olsa koşa koşa gelirdim biliyosun
Olsun kuzum ne olcak yaAyyyy mağdur gör beni vallaha etiket ettim ya
Yerimm seni napiyin bebükkkkkkkOlsun kuzum ne olcak ya
Napım işte bugünde bibet yaptım kışlık bitti şimdi tv izliyorm daha dus alcam yemek yapcamYerimm seni napiyin bebükkkkkkk
çok gelmiyor kuzum. en fazla 230 falan gördük biz. millet 400 500 ödüyorGelmiyomu kız hakkattt
Bizim ev iskanı yok bide ama yönetim degişmiş hiç memnun degildik bakalum ev sahibi iskanın parası haleldicekmi o zaman yaşadık resmen
o yoğunsun canımm ben hiç yapmıyorum kışlık hazırlığı ama böyle görünce de hevesleniyorum yapasım geliyorİyim canım kışlık hazırlıkları işte ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?