Allah korusun ya nasi oldu o öyle
Et haşlıyordum birden hava yerinden suları fışkırtmaya başladı heryer su oldu hemen ocağı kapattım uzaklaştım. Kapatınca 1 2 dkya durdu bereket hava yerimi tıkandı noldu anlamadım

Reactions: Jou
Et haşlıyordum birden hava yerinden suları fışkırtmaya başladı heryer su oldu hemen ocağı kapattım uzaklaştım. Kapatınca 1 2 dkya durdu bereket hava yerimi tıkandı noldu anlamadım
Çok mu doldurmuştun suyu kaynayınca ordan taşıyo bazen benimde ama sıkıntı olmadi hiç. Arada ordaki delikleri igne kürdan gibi sivri uçlu birseyle temizleyebilirsin Bazen tıkanabiliyor

Anammm düdüklüde ne haslıyonuz yaaa gayettee normalde haşlıyorum ben yumuşacık oluyo başınıza bela alacağıdinizzzzz

Çok mu doldurmuştun suyu kaynayınca ordan taşıyo bazen benimde ama sıkıntı olmadi hiç. Arada ordaki delikleri igne kürdan gibi sivri uçlu birseyle temizleyebilirsin Bazen tıkanabiliyor
Çok doldurmadım kuzum ya ama baksana nasıl oldu. Anneme attım bunu böyle olması normal değil aldığın yere götür dedi

Son düzenleme:
a
Çok doldurmadım kuzum ya ama baksana nasıl oldu. Anneme attım bunu böyle olması normal değil aldığın yere götür dediEki Görüntüle 2916279
geçmiş olsun canım bukadarla kalsın daha kötü bir şey olmamış ya.
annemde bu tarz düdüklülerden korkuyor patlar diye biz hala eski tip kullanıyoruz o yüzden

Anammm düdüklüde ne haslıyonuz yaaa gayettee normalde haşlıyorum ben yumuşacık oluyo başınıza bela alacağıdinizzzzz
Nebileyim kız öyle alıştım öyle gidiyordum birdaha ama kullanmam kolay kolay

Reactions: Jou
a

geçmiş olsun canım bukadarla kalsın daha kötü bir şey olmamış ya.
annemde bu tarz düdüklülerden korkuyor patlar diye biz hala eski tip kullanıyoruz o yüzden
Askında bunların patlama riski yok diye duydum canım ama yine de korkuyor insan bizim bir akrabanın patlamıştı bütün dolaplar falan gitmişti tavanlara kadar yemek olmuştu
Sağolasın canım çok şükür ucuz atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…