- 28 Haziran 2011
- 63.670
- 159.860
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.381
Canimmmm kelebekim gün aydın
En güzel heyecanlar kuzumeksiklerim var canım hafta sonu halledeceğim inşallah canım
bitmiyor canım alıyorum ha bire dün görümcem dedi kendini zorlama eksik mutlaka olur dedieksik bitmiyor ki canım illaki al al bitmiyor
Biri bana nişanlılık dönemi nasıl geçti dese çeyiz stresi olarak geçti diyorum sosyalim aklı olan uzun nişanlı kalamzEn güzel heyecanlar kuzum
büyük konuşmak istemiyorum ne olacağını bilemem ama en fazla 6 ay isterim annemde aynı şekilde.bitmiyor canım alıyorum ha bire dün görümcem dedi kendini zorlama eksik mutlaka olur dedi
Biri bana nişanlılık dönemi nasıl geçti dese çeyiz stresi olarak geçti diyorum sosyalim aklı olan uzun nişanlı kalamz
Ohoo ben o saatlerde diyetisyenin kapısında bekliyordum. Günleri karıştırmışımda biraz yarınki randevuma bugün gitmişimHala uyuyor gibisen nasılsın kimsecikler uyanmamış daha
Nasılsın canım bugüngünaydın perimmm
Günaydın maviş kelebek
Aynen minnoş evlensende bitmiyor o eksikler illa çıkıyor. O yüzden çok zora girme belli başlı ihtiyacların olsun. Gerisi zamanla da alırsınbitmiyor canım alıyorum ha bire dün görümcem dedi kendini zorlama eksik mutlaka olur dedi
Biri bana nişanlılık dönemi nasıl geçti dese çeyiz stresi olarak geçti diyorum sosyalim aklı olan uzun nişanlı kalamz
nasıl bir zayıflama aşkı varsa artıkOhoo ben o saatlerde diyetisyenin kapısında bekliyordum. Günleri karıştırmışımda biraz yarınki randevuma bugün gitmişim
Ahaha yaa ben hep bugünü 16sı sanıyorum ayın kafam o kadar gitmişnasıl bir zayıflama aşkı varsa artık
uzak mıydı yoksa gittiğin yer neyse spor yapmış oldun öyle düşün
Kuzu bu heyecanda bir kere oluyo bir daha bu tat yok istesendebitmiyor canım alıyorum ha bire dün görümcem dedi kendini zorlama eksik mutlaka olur dedi
uzak değilmiş yine vardır bir hayırAhaha yaa ben hep bugünü 16sı sanıyorum ayın kafam o kadar gitmişdoktor çıktı dedi yarındı randevu şok oldum bereket boşlukta alıcam dedi de aldı
Yürümeyle 20 dk falan kuzum
Evet evet neyseki ayarladılar yine de geri göndermedileruzak değilmiş yine vardır bir hayır
Aman spor olmuş boşverAhaha yaa ben hep bugünü 16sı sanıyorum ayın kafam o kadar gitmişdoktor çıktı dedi yarındı randevu şok oldum bereket boşlukta alıcam dedi de aldı
Yürümeyle 20 dk falan kuzum
Evett ama yine girdim kız boşlukta baktı bana daAman spor olmuş boşver
Iyi olmuş beybiEvett ama yine girdim kız boşlukta baktı bana da
Şükür kuzu iyiyim, burnum çok deli ediyo beni ama geçecek inşSen nasılsın canım benim iyisin dimi
Akıyormu kuzumŞükür kuzu iyiyim, burnum çok deli ediyo beni ama geçecek inşbuna şükür olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?