- 25 Ağustos 2019
- 62.494
- 120.001
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.401
Bidahakine daha iyi dikkat et kuzummmmAhahaha korku dolu anlardıkorktum kız kalbim hızlandı he
Günaydunn bebeğimm
Ağladum kız psikolojim bozukdu safiye bağrışı suyu resmen kan görüyo kimseye duyu açtırmıyor lanett birşey oldu çökmüş hepten hasta resmenÇok aglama dokanır bakPoğça yanakluumm
Kuzum yaaa dün masunlar apartmanı izleyemedim gece 11 işe gitti eşim tv vardı bitane dahada buyük var ken kuçüğü heyecan olmayynerelerdesin saat kaç oldu
benimki zaten normal değil hepten bozulacak diye izlemiyorum çok etkileniyorum farkında olmadanKuzum yaaa dün masunlar apartmanı izleyemedim gece 11 işe gitti eşim tv vardı bitane dahada buyük var ken kuçüğü heyecan olmayy
Gece 11 de hemen grirye sardım başladum izlemeye psikolojim bozuldu3 te uyudum
Yok canım çok yanıyor cayır cayır, sızlıyor. Aşı oldum iki taneAkıyormu kuzumEvet evet çok şükür canım aşı olmuşmuydun
Busefer çok kötü kızzz safiş suları resmen kan görüyor kimseye açtırmıyor pislenir diye halbuki su temiz ötekiler gülben falan hiç öyle görmuyor safiss hepten hasta olmuşbenimki zaten normal değil hepten bozulacak diye izlemiyorum çok etkileniyorum farkında olmadan
en mantıklısı canım birde çeyize birkaç parça eşyayı önceden almak ,ben nişanlandıktan sonra başladım bu işe bitmek bilmedibüyük konuşmak istemiyorum ne olacağını bilemem ama en fazla 6 ay isterim annemde aynı şekilde.
Tabii zaman ne gösterir bilemiyoruz
iyiyim bitanem sen nasılsınNasılsın canım bugün
ya diyorum evlenince ödememiz gereken başka borçlar var hani bunları alamya paramız kalmaz o yüzden biraz kendimi sıkıyorumAynen minnoş evlensende bitmiyor o eksikler illa çıkıyor. O yüzden çok zora girme belli başlı ihtiyacların olsun. Gerisi zamanla da alırsın
afiyet olsun perimmm
tabikide öyledir canım bu zamanın tadını hiç çıkaramadım amaKuzu bu heyecanda bir kere oluyo bir daha bu tat yok istesende
hadi canım ne diyorsun cidden gitmiş onunkilerBusefer çok kötü kızzz safiş suları resmen kan görüyor kimseye açtırmıyor pislenir diye halbuki su temiz ötekiler gülben falan hiç öyle görmuyor safiss hepten hasta olmuş
alıyorum işte kenarda duruyorlar öyle gidecekleri zamanı bekliyorlar başlarına bir şey gelmedenen mantıklısı canım birde çeyize birkaç parça eşyayı önceden almak ,ben nişanlandıktan sonra başladım bu işe bitmek bilmedi
Ahahahaha yakind asafiş benide hasta etcek beeehadi canım ne diyorsun cidden gitmiş onunkiler
geçen akşam kalp yarasını izledim kıza çok üzüldüm kimsesi falan yok birde edilmedik hakaret bırakmadılar dün bile aklıma geldi sürekli moralim bozulduüstüne safişi izlersem düşünemiyorum kendimi
Tünaydın maviş, nasilsinnn
iyiyim tatlım sen nasılsın keyfin yerinde miTünaydın maviş, nasilsinnn
inşallah gelmez canım benimmmalıyorum işte kenarda duruyorlar öyle gidecekleri zamanı bekliyorlar başlarına bir şey gelmeden
ayyy izle kız dedikodusunu yaparız senleAhahahaha yakind asafiş benide hasta etcek beeekalp yarası baya reytig vurmuş ama iyi gidiyo buaralarda ben hiç izlemedim onu
Öyle yapıcam canikomBidahakine daha iyi dikkat et kuzummmm
safiyeyi ilk izlediğimde koronaydım karantinadayken izledim hepten beter oldumAhahahaha yakind asafiş benide hasta etcek beeekalp yarası baya reytig vurmuş ama iyi gidiyo buaralarda ben hiç izlemedim onu
İyiyim kelebek, bugün yeni uyanabildik kahvaltı hazirlayacagimiyiyim tatlım sen nasılsın keyfin yerinde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?