- 25 Ağustos 2019
- 62.497
- 120.008
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.561
Tamam kuzum afiyet olsun öglen geldi zatenbenim yemek saatim geldi canım anca öğleden sonra içerim
Ooo hafiff griple atlatıyorsun sosyalimm tad koku alıyormusunŞükür kuzu iyiyim, burnum tıkalı gibisen nasılsın keyifler nasil
Bende gittim o arada yatak odasını banyoyu toplAdım makineye çamaşır attım geldim geri oturdum koltuğa ay müge bağımlısıyız resmenReklam girdi evi toplamaya devam
İçek canım cayda içek sonra 1 e geçti benim kahve vakti. 1dede kahve içek birdahaÇoktna bitti bile çayada gelebilirimm aşkoo ayupsunn seni mi kıracamm
Abovv diyet mi verdi kahveİçek canım cayda içek sonra 1 e geçti benim kahve vakti. 1dede kahve içek birdaha
Biliyorum unuttuğunu paremm dedim yine unuttu benii bende gideyim alayım listesiniAyyy kuzummmm inan unutmusum kusura bakma perimmm balım bal böcemmm❤
Evet canım. Geçenki listemde 11deydi kahve öğünüm. Şimdi 1e geçtiAbovv diyet mi verdi kahve
Diyetler degistimi pekiiEvet canım. Geçenki listemde 11deydi kahve öğünüm. Şimdi 1e geçti
Evet bende çöpleri çıkardım buzdolabını düzenledimBende gittim o arada yatak odasını banyoyu toplAdım makineye çamaşır attım geldim geri oturdum koltuğa ay müge bağımlısıyız resmen
Öğün saatleri değişti canım. Tabi yiyeceklerde değişti. Öğle yemeğini kaldırdık. 1 küçük kase sütlü tatlı hakkı verdi haftadaDiyetler degistimi pekii
Beni niye görmiyin pareeeBahçe mi
Iyiyimm bende kuzum aynı evde iş güç buralara takılmaca aşıyıda atlattık ya kafamızda rahatladı ya
Oooo iyi iyii süperrrr olsun degişiklik iyi sıkılmazsın hep aynı aynı insan sikılıyorrÖğün saatleri değişti canım. Tabi yiyeceklerde değişti. Öğle yemeğini kaldırdık. 1 küçük kase sütlü tatlı hakkı verdi haftada
Az kaldı zaten biticek artıkEvet bende çöpleri çıkardım buzdolabını düzenledim
Evet çok sıkılınıyor gerçekten geçen haftalarda da artık jendim sıkıldım değişyirdim çok kezOooo iyi iyii süperrrr olsun degişiklik iyi sıkılmazsın hep aynı aynı insan sikılıyorr
Evet sonrada gercek temizlik baslıcakAz kaldı zaten biticek artık
Günaydın şekerparemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?