- 25 Ağustos 2019
- 62.497
- 120.008
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #26.581
Iyi yapmışsınnnEvet çok sıkılınıyor gerçekten geçen haftalarda da artık jendim sıkıldım değişyirdim çok kez
Günaydın fıstığınmmmm tatlimmmmGünaydın şekerparemmmm
Uf benim çok işim var kışlık temizliği yapıyorum detaylı. Ama bak bu saate kdar oturdum bu saatten sonra napcaksamEvet sonrada gercek temizlik baslıcak
Biliyorum bitanemmmben hayatta uyumam bu saate kadar ,çalışıyorum oarem
Bende aynı işteUf benim çok işim var kışlık temizliği yapıyorum detaylı. Ama bak bu saate kdar oturdum bu saatten sonra napcaksam
O ne zaman başlıyor kız bitmedimiBende aynı iştebi şekilde yapıcaz ya benim evde iyi bi temizlk istiyo aşkı memnu baslamadan yapmam lazım
Ne zmaan dedin ben görmedim hele anaaaKiz sana nasılsın iyimisin dedim niye görmüyon
Iyi aman iyi ol hep caninBahçe mi
Iyiyimm bende kuzum aynı evde iş güç buralara takılmaca aşıyıda atlattık ya kafamızda rahatladı ya
Kaçıncı baslayışı kaçıncı bitişiO ne zaman başlıyor kız bitmedimi
Aa ona hiç denk gelmedim akşam üstü yaprak dökümü var ama esra erola kayıyorum hep bendeKaçıncı baslayışı kaçıncı bitişitv2 de saat 2 de başlıyo oldu biraz başlayalı
Kiznonun üstüne ben cvpladım bunu işte ya ondna sonra sen vermedin bana cevap vallaha pıcaklalrumm seni iki saattir bakiyom kacırdımmı diyeBak burda dedimJou
Bahçe mi
Iyiyimm bende kuzum aynı evde iş güç buralara takılmaca aşıyıda atlattık ya kafamızda rahatladı ya
Ben 2 de oturuyorum tv ye askı memnu bitiyo yaprak dökümü başlıyo onu izliyorum bitene kadar ne esra ne baska bişeyAa ona hiç denk gelmedim akşam üstü yaprak dökümü var ama esra erola kayıyorum hep bende
Oooo ev kuşu sende benim gibi dizicimisinBen 2 de oturuyorum tv ye askı memnu bitiyo yaprak dökümü başlıyo onu izliyorum bitene kadar ne esra ne baska bişey
Hahahahaha karıştı ortalık yineKiznonun üstüne ben cvpladım bunu işte ya ondna sonra sen vermedin bana cevap vallaha pıcaklalrumm seni iki saattir bakiyom kacırdımmı diye
Ben ve esim fena bagımlısıyızOooo ev kuşu sende benim gibi dizicimisin
Ay ama izletiyorlar kendilerini yaa bugün işim bitmezde haftaya aşkı memnuyu izlemeye gelirim bende 2de kesinBen 2 de oturuyorum tv ye askı memnu bitiyo yaprak dökümü başlıyo onu izliyorum bitene kadar ne esra ne baska bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?