- 18 Kasım 2020
- 20.765
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #27.001
DOĞRU CANIM HAKLISINMuhtemelen ödem gider aşkoo obile iyi birşey bak ödem gitse bile vermiş olursun
heyecandan bende bilmem ,birde sevdiklerimi geride bırakıyorum artık onlarla kısıtlı göüşücem insan mutsuzkende anlamazBen ne olduğunu anlamadım gelişine yaşadık bitti gitti
nasıl yaaAy kızlar evi arılar bastı napcam ya ben
DOĞRU CANIM HAKLISIN
heyecandan bende bilmem ,birde sevdiklerimi geride bırakıyorum artık onlarla kısıtlı göüşücem insan mutsuzkende anlamaz
nasıl yaa
size spor diyorumda bakmayın az önce poğaçaları tatlıları gömdüm şimdi yeşilçay içiyorumAmaaann bana spor demeyinnn
Haftada bir olsa iyidir beee kelebükksize spor diyorumda bakmayın az önce poğaçaları tatlıları gömdüm şimdi yeşilçay içiyorum
aynende işte bazen haftada 2-3 te olabiliyorHaftada bir olsa iyidir beee kelebükk
Amannn yaaa ye neolcakk sankii çokmu kiloluusnaynende işte bazen haftada 2-3 te olabiliyor
rahat 6 kilo fazlam varAmannn yaaa ye neolcakk sankii çokmu kiloluusn
Bizim kızlar derdimiz kilo zaten
Kilolar aldı başıma gidiyooorahat 6 kilo fazlam varuzun süredir tartılmıyorum gerçi ama çokta değiştiğini düşünmüyorum
aaaaa tıpkı ben merhaba ikizimsize spor diyorumda bakmayın az önce poğaçaları tatlıları gömdüm şimdi yeşilçay içiyorum
canım başkası benim yerimde olsa inan 5-10 kilo verirdi bu zamana kadar. İnsülin direncinden dolayı kilo veremiyorum sadece almam durdu.Kilolar aldı başıma gidiyooo
ilaç kullanıyor musun pekicanım başkası benim yerimde olsa inan 5-10 kilo verirdi bu zamana kadar. İnsülin direncinden dolayı kilo veremiyorum sadece almam durdu.
ama misafir gelince, misfirliğe gidince, işte önüne gelince mecbur yiyorsun dimiaaaaa tıpkı ben merhaba ikizim
ayıp olmasın diye ama yoksa nefsimden değil bakama misafir gelince, misfirliğe gidince, işte önüne gelince mecbur yiyorsun dimi
kullandım canım ilacım bitti doktora gitmem lazım tekrar, ilaç kullanırken iştahımda azalma oldu tabii ki hatta spor hocam bile farketti çünkü birden incelmeye başladım.ilaç kullanıyor musun peki
aynen canımayıp olmasın diye ama yoksa nefsimden değil bak
bende 5 yıl önce kullandım canım aynı problem bende de vardı giderildi ama sanırım yine var çünkü ani acıkmalarım oluyor bende gideceğimkullandım canım ilacım bitti doktora gitmem lazım tekrar, ilaç kullanırken iştahımda azalma oldu tabii ki hatta spor hocam bile farketti çünkü birden incelmeye başladım.
bende de arada oluyordu bol bol tarçın tüketiyordum, o acıkma hissi olmamasına rağmen yükselmiş yoksa anlardımbende 5 yıl önce kullandım canım aynı problem bende de vardı giderildi ama sanırım yine var çünkü ani acıkmalarım oluyor bende gideceğim
bende urdan alıyorum canım işten ayrılınca giderim doktora baksınlarbende de arada oluyordu bol bol tarçın tüketiyordum, o acıkma hissi olmamasına rağmen yükselmiş yoksa anlardım
Ama evede sabah aksam hep yuruyosun hic evde degilsinkii oyuzden yürümekle bile kurtarırsın bende calışınca oyleydiimmrahat 6 kilo fazlam varuzun süredir tartılmıyorum gerçi ama çokta değiştiğini düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?