- 25 Ağustos 2019
- 62.507
- 120.030
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #27.461
uyuyonmu gıııııııııııı
İyi geceler kızlar eller havaya
Oynasımm geldi aaa dostlaaruyuyonmu gıııııııııııı
huhuuuvvvv kvırıa kıvırıaaa sağ soll yapıpp geçç kocişşşin rahat durur inşallahhhhOynasımm geldi aaa dostlaarOynayaraktan şöyle yatağa dogru gideyim
O dursun durduğu yerde gıızzhuhuuuvvvv kvırıa kıvırıaaa sağ soll yapıpp geçç kocişşşin rahat durur inşallahhhh
oyna beybiiiiiii çok fazla kıvırma benden söylemesiiiiO dursun durduğu yerde gıızzOyun havası calip oyniyiciiimm
Tamam yavrııım ben zaten dümdüz el şıklatırım pek bilmem oynamasinioyna beybiiiiiii çok fazla kıvırma benden söylemesiiii
hahahahahahaha yaa yerim seniii uyumayamı geçiyorsun kuzummTamam yavrııım ben zaten dümdüz el şıklatırım pek bilmem oynamasini
Evet bebeemm uyku çöktü üstüme nedense normalde çok erken uyumam ama gelince uyumak lazim@smar
hahahahahahaha yaa yerim seniii uyumayamı geçiyorsun kuzumm
hemen kapat telefonunu uyu kuzum benimm sonra kaçar uykunEvet bebeemm uyku çöktü üstüme nedense normalde çok erken uyumam ama gelince uyumak lazim
hemen kapat telefonunu uyu kuzum benimm sonra kaçar uykun
hadiii öpütmm çokcccaaaaaaaaaaaa
Cok ozledum bebisim bir durum var onunla uğraşıyorum cok canim sikildi
yaaaaaaaaaaaaa hayırdır inşallaahhhhhCok ozledum bebisim bir durum var onunla uğraşıyorum cok canim sikildi
Ozelden yazdim bebisyaaaaaaaaaaaaa hayırdır inşallaahhhhh
Ay bakalım evet Allah ömür verirse merak ettim şimdi her ay mı oluyor bu yarışmalarekimde bakalımm bizi neler bekliyorr
Heray başka birşey oluyo geçen ay 5 çay tarifiydi bu ay et yemekleri ekime bakalumm nevroştan daha neler bekliyukkAy bakalım evet Allah ömür verirse merak ettim şimdi her ay mı oluyor bu yarışmalar
Bakalım az kaldı ekime ne gelicekHeray başka birşey oluyo geçen ay 5 çay tarifiydi bu ay et yemekleri ekime bakalumm nevroştan daha neler bekliyukk
BakalummmBakalım az kaldı ekime ne gelicek
Yok canım bulmadım maddi olarak biraz beklemedeyimKZucum buldun mu gelinlikkk
Merhaba madam GünaydınNapiyorsunuz kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?