- 14 Nisan 2021
- 4.157
- 22.149
- 258
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #27.521
Evet ya bir anda sogudu hava. Kış erken gelcek galibaHahahahaha yaaaa yerim seniii
Burasıda yağdı yağcak gibi güneş hiç yok pek bi soğudu
Evett galibaa gelsin dogalgaz derdiiEvet ya bir anda sogudu hava. Kış erken gelcek galiba
Gıızz Allah seniEvett galibaa gelsin dogalgaz derdii
Sitenin yönetimi degişmiş paralar aidatlar fırlıcak gibiine poohh yiycez bilmem doğalgazı kısıp kalın kalın oturcaz eve bugidişle
joum yağarsa az bize de gönder bunaldım aşırı bunaltıcı hava var gece zar zor uyudum sabah bir kalktım her tarafım tutulmuşHahahahaha yaaaa yerim seniii
Burasıda yağdı yağcak gibi güneş hiç yok pek bi soğudu
Burda iskan yokya aşko bizi sıkintı ediyorrGıızz Allah seniŞaka bi yana doğalgaz zamlandi netcüük bu kıs bilmem
Geçen istnabul firtına gelmisti kız yağmıştı yağmurr burası böyleyse orayada gelirr bir iki saatte asko merak etmejoum yağarsa az bize de gönder bunaldım aşırı bunaltıcı hava var gece zar zor uyudum sabah bir kalktım her tarafım tutulmuş
nasılsın mademcımGünaydın minnosumm
canım ablam bende seni yerimOnu da yerim seni de
çok şükür canım teşekkür ederim evet çok rahtladımgözün aydın canım rahatlamışsındır biraz
Ben heleee kitırrr kıtırr yaparumm seniiii
yağmışta biz sadece şimşek ve gök gürültüsü duyduk bir damla bile düşmedi avrupa yakasına çok yağmış öyle diyorlarGeçen istnabul firtına gelmisti kız yağmıştı yağmurr burası böyleyse orayada gelirr bir iki saatte asko merak etme
Bide orman ortasında oturuyorum pek bi farkediyor
Yok kız anadolu yakasınada fena vurmuş bide firtına olmuş beykozada haberlere çiktı fenayağmışta biz sadece şimşek ve gök gürültüsü duyduk bir damla bile düşmedi avrupa yakasına çok yağmış öyle diyorlar
Yerimm seniii oyuzden düşündüm biyandan annemle aramız 2.5 saat lik kim bu yolla cekebilir ceke ceke gelemezki ben hiç istemem yol bile yoruyo resmen sureklide annemde kalamam kii evimde daha rahatım evim düzenim var amaa şöyle birşey var 2 embriyo olursa 2 ci garanti olsun biri tutunamazsa öbürü tutunur biyandan öyle düşündüm allahhh kolaylık verir yaa
Ayynenn bak ne güzel dedin canum benumm yaaGerçi şimdi durduk yere plan yapıyoruz sana ama kısmetinde ne varsa o olacak zatenSen iki değil tek koydurursun bölünür yine iki olur 2 koydurursun 3 gelir. Nasip kısmet Bir kaç tırtılda hayırlısıyla tez vakitte senin evi de seslendirsin inşallah
haberleri izlemediğim nerden belliYok kız anadolu yakasınada fena vurmuş bide firtına olmuş beykozada haberlere çiktı fena
Niye izlemiyon haberi puşttthaberleri izlemediğim nerden bellieskisi gibi sosyal medyaya da bakmıyorum geri kalmışım bak
içim kararıyor izleyinceNiye izlemiyon haberi puşttt
Benimde açıp bakmıyorumiçim kararıyor izleyince
öyledee iştee hep cinayetten başka birşey yokk eskiden haberler ne güzeldiiiçim kararıyor izleyince
vaktimde yok zaten izlemeyeBenimde açıp bakmıyorum
aynen önceden izlerdim ama artık baydı gerçekten insan kafa dağıtmak için açıyor tv yi daha ok kararıyor ben müge esra falanda izlemem mesela çok etkileniyorumöyledee iştee hep cinayetten başka birşey yokk eskiden haberler ne güzeldii
bende gerçekten vakit bulamıyorumvaktimde yok zaten izlemeyeaslında öyle sosyal biri de değilim ama zaman yok yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?