Evett galibaa gelsin dogalgaz derdii
Sitenin yönetimi degişmiş paralar aidatlar fırlıcak gibii ne poohh yiycez bilmem doğalgazı kısıp kalın kalın oturcaz eve bugidişle
Gıızz Allah seni Şaka bi yana doğalgaz zamlandi netcüük bu kıs bilmem

Reactions: Jou
joum yağarsa az bize de gönder bunaldım aşırı bunaltıcı hava var gece zar zor uyudum sabah bir kalktım her tarafım tutulmuş
Geçen istnabul firtına gelmisti kız yağmıştı yağmurr burası böyleyse orayada gelirr bir iki saatte asko merak etme
Bide orman ortasında oturuyorum pek bi farkediyor

Geçen istnabul firtına gelmisti kız yağmıştı yağmurr burası böyleyse orayada gelirr bir iki saatte asko merak etme
Bide orman ortasında oturuyorum pek bi farkediyor
yağmışta biz sadece şimşek ve gök gürültüsü duyduk bir damla bile düşmedi avrupa yakasına çok yağmış öyle diyorlar

Reactions: Jou

Gerçi şimdi durduk yere plan yapıyoruz sana ama kısmetinde ne varsa o olacak zaten Sen iki değil tek koydurursun bölünür yine iki olur 2 koydurursun 3 gelir. Nasip kısmet Bir kaç tırtılda hayırlısıyla tez vakitte senin evi de seslendirsin inşallah

Ayynenn bak ne güzel dedin canum benumm yaa
Bakalum duruma göree ama hiç inanırmısın tüp yaptirmaya gözüm kesmiyo onceden cok hevesliydim aşılamadan sonra
hiçbirşeyimiz yokken olmayy kafadanda attım gene aynı durum 1 2 ay daha bekleyem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…