Evett galibaa gelsin dogalgaz derdii 🤦‍♀️
Sitenin yönetimi degişmiş paralar aidatlar fırlıcak gibii 😒ne poohh yiycez bilmem doğalgazı kısıp kalın kalın oturcaz eve bugidişle
Gıızz Allah seni 🤭 Şaka bi yana doğalgaz zamlandi netcüük bu kıs bilmem 😔

• Üzgünüm
Reactions: Jou
joum yağarsa az bize de gönder bunaldım aşırı bunaltıcı hava var gece zar zor uyudum sabah bir kalktım her tarafım tutulmuş 😂
Geçen istnabul firtına gelmisti kız yağmıştı yağmurr burası böyleyse orayada gelirr bir iki saatte asko merak etme :D
Bide orman ortasında oturuyorum pek bi farkediyor :D

Geçen istnabul firtına gelmisti kız yağmıştı yağmurr burası böyleyse orayada gelirr bir iki saatte asko merak etme :KK70:
Bide orman ortasında oturuyorum pek bi farkediyor :KK70:
yağmışta biz sadece şimşek ve gök gürültüsü duyduk bir damla bile düşmedi avrupa yakasına çok yağmış öyle diyorlar 😁

• Komik
Reactions: Jou
Yerimm seniii oyuzden düşündüm biyandan annemle aramız 2.5 saat lik kim bu yolla cekebilir ceke ceke gelemezki ben hiç istemem yol bile yoruyo resmen sureklide annemde kalamam kii evimde daha rahatım evim düzenim var amaa şöyle birşey var 2 embriyo olursa 2 ci garanti olsun biri tutunamazsa öbürü tutunur biyandan öyle düşündüm allahhh kolaylık verir yaa

Gerçi şimdi durduk yere plan yapıyoruz sana ama kısmetinde ne varsa o olacak zaten 😍 Sen iki değil tek koydurursun bölünür yine iki olur 🤭 2 koydurursun 3 gelir. Nasip kısmet ❤️ Bir kaç tırtılda hayırlısıyla tez vakitte senin evi de seslendirsin inşallah 🐛

Gerçi şimdi durduk yere plan yapıyoruz sana ama kısmetinde ne varsa o olacak zaten 😍 Sen iki değil tek koydurursun bölünür yine iki olur 🤭 2 koydurursun 3 gelir. Nasip kısmet ❤️ Bir kaç tırtılda hayırlısıyla tez vakitte senin evi de seslendirsin inşallah 🐛
Ayynenn bak ne güzel dedin canum benumm yaa
Bakalum duruma göree ama hiç inanırmısın tüp yaptirmaya gözüm kesmiyo onceden cok hevesliydim aşılamadan sonra
hiçbirşeyimiz yokken olmayy kafadanda attım gene aynı durum 1 2 ay daha bekleyem diyorum

Back
X