Kolaya da zora da çabuk alışıyor insan ...
Antalya'da daha önce yaşadığım için 2010-2018 yıllarında çok zorluk çekmedim canım. Her yerini biliyorum. Eve de alıştım prizlerin yerini biliyorum artık. Okul biraz değişik geldi. Üç ayrı okul tipini birleştirmişler. Meslek Lisesi, Çıraklık okulu bir de yetişkinler için diplomalilara ustalık belgesi bölümünden oluşuyor. İşler çok karışık...öğreneceğim ama ben de iyi olmana sevindim.

İiten ayrılmama nickom

Talındığımızdan beri eşimin düzeni değişti haliyle benimde çok vakit ayıramıyorum kk ya ya. Eskiden olsa daha çok giriyordum
hee kızz ondan göremiyorum eskisi gibi seni oyüzden tamamm beybiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ara gelll

Vallaha size bir dua mı beddua mı belli olmayan birşey söyleyeyim Allah tez vakitte başınıza versin inşallah
Hatta annem bana sana Rabbim çok çok versin b.kunda boğul demişti aynen sizede olsun ben boğuldum
Allah razı olsun kuzum, bi bogulmadigimiz bok kalmıştı zati o da gelsin tam olsun

Vallaha size bir dua mı beddua mı belli olmayan birşey söyleyeyim Allah tez vakitte başınıza versin inşallah
Hatta annem bana sana Rabbim çok çok versin b.kunda boğul demişti aynen sizede olsun ben boğuldum
Hahahahahah altını değiştire değiştire helak oldun tam bezi alırken üstüne çişi fışkırtttımı bareee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…