- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.361
Sen iste göndeririz paremAbowwwwww
ahahahah sensin bebeğim canımNohut mu dedin yanında şalgam varmı
Olmaz jou diyorsunuz gerçek gibi diyorsunuz ben kızarım benim ben canda bebekte❤
kaynanam çok şirin kız kıyamam ona
senin kaynanana gelsin emiii
Şekersiz mi ?Kaç gündür alışkanlık oldu bu saatte nescafe içiyorum Eki Görüntüle 2921241
şekersiz nickom bayılırım ya çay ve kahve şekersiz tüketiyorumŞekersiz mi ?
Üniversitede okurken yada yüksek lisans yaparken hatırlamıyorum tam o zamanlar bende bir mecburiyet sonrası nescafenin şekersiz haliyle tanışıp bayilmistim
O gün bugündür şekersiz Nescafe lezzetlidir şekerli içince aromayi hissedemem
gidiyoooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrahahahah sensin bebeğim canım
kaynanam çok şirin kız kıyamam ona
Muhteşem manzara eşliğinde türk kahvesiBırakınnn şimdi depresyonu bilmemm şeysiiii ağzınıza ağzınızaa pıçakk dayarummm haaaaaaaaaaaaa
@halleyyy @mavikelebek34 özellikle sizeee
hayyyyyyyyydddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeee kahvvvveyyyeee buyrunnn
@ElhanMinnosprenses @Bal Perisi coconatt @madammor BlueBerry4268 @Buralardutluuugdu @ASSOSyal bebeklinick @MssPARE @Catlak-kurabiye @Morrmeneksee @Yasnaz @Simurgp @Lavinia_84 @Migim @N u r @Emma3
Eki Görüntüle 2921236
En iyisi .şekersiz nickom bayılırım ya çay ve kahve şekersiz tüketiyorum
CanımmcanıımmmmMuhteşem manzara eşliğinde türk kahvesibirde müzik
Afiyet olsun canım benim
ama tatlıdan vazgeçemiyorum nickom ya aşırı şekerli değil ama tatlı severimEn iyisi .
Keşke tamamen cikarabilsek hayatımızdantüm hastalıkların beslenme noktası deniyor şeker için
Ne kadar doğru bilemiyorum ama ben inanıyorum
Hayırlı olsun canim, Allah kavustursun.
Bebek kedin var mi
Antep tatlilarına kim hayır diyebilirrrrama tatlıdan vazgeçemiyorum nickom ya aşırı şekerli değil ama tatlı severim
Ayy bana versene bebekleriMalesef canım çiftleştiler ama yok olmadı hamile .Şimdi yani 5 gün felan çiftleştiler bakalım ne olacak zaten bebklrri olursa hiç bırakamammmm
vallah diyemez kimse antepte yaşamaz ceza mı ödül mü bilmiyorumAntep tatlilarına kim hayır diyebilirrrr
Artık sende Antep'te yasamayacaksinvallah diyemez kimse antepte yaşamaz ceza mı ödül mü bilmiyorum
yakın canım kendi aracında 2.5 saat dalan sürer arası ,keşke ben buradayken gelmiş olsaydın ama yine gelecek olursan haber ver canımArtık sende Antep'te yasamayacaksin
Adana Antep yakın mı ? Güya bu ara Antep'e gelecektim eşim korona atlattı çok hassasim yolculuk yapip ayaz yemesini göze alamıyorum, gelemeyecegim
Aa ne kadar yakınmışyakın canım kendi aracında 2.5 saat dalan sürer arası ,keşke ben buradayken gelmiş olsaydın ama yine gelecek olursan haber ver canım
çok uzak değil yani canımAa ne kadar yakınmış
Kayinvalidemlerde 2.5 saat uzakta anladım az çok mesafeyi
Gelirsem buradan Mersin Adana Antep Urfa .... Şeklinde bı güzergah cizecegim minnoş.yakın canım kendi aracında 2.5 saat dalan sürer arası ,keşke ben buradayken gelmiş olsaydın ama yine gelecek olursan haber ver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?