Kaç gündür alışkanlık oldu bu saatte nescafe içiyorum Eki Görüntüle 2921241
Şekersiz mi ?
Üniversitede okurken yada yüksek lisans yaparken hatırlamıyorum tam o zamanlar bende bir mecburiyet sonrası nescafenin şekersiz haliyle tanışıp bayilmistim
O gün bugündür şekersiz Nescafe lezzetlidir şekerli içince aromayi hissedemem

şekersiz nickom bayılırım ya çay ve kahve şekersiz tüketiyorum

Muhteşem manzara eşliğinde türk kahvesi birde müzik
Afiyet olsun canım benim

şekersiz nickom bayılırım ya çay ve kahve şekersiz tüketiyorum
En iyisi .
Keşke tamamen cikarabilsek hayatımızdan tüm hastalıkların beslenme noktası deniyor şeker için
Ne kadar doğru bilemiyorum ama ben inanıyorum

Malesef canım çiftleştiler ama yok olmadı hamile .Şimdi yani 5 gün felan çiftleştiler bakalım ne olacak zaten bebklrri olursa hiç bırakamammmm
Ayy bana versene bebekleri
Çok seviyorum minicikken aklımı kacirabilirim

vallah diyemez kimse antepte yaşamaz ceza mı ödül mü bilmiyorum
Artık sende Antep'te yasamayacaksin
Adana Antep yakın mı ? Güya bu ara Antep'e gelecektim eşim korona atlattı çok hassasim yolculuk yapip ayaz yemesini göze alamıyorum, gelemeyecegim

Artık sende Antep'te yasamayacaksin
Adana Antep yakın mı ? Güya bu ara Antep'e gelecektim eşim korona atlattı çok hassasim yolculuk yapip ayaz yemesini göze alamıyorum, gelemeyecegim
yakın canım kendi aracında 2.5 saat dalan sürer arası ,keşke ben buradayken gelmiş olsaydın ama yine gelecek olursan haber ver canım

yakın canım kendi aracında 2.5 saat dalan sürer arası ,keşke ben buradayken gelmiş olsaydın ama yine gelecek olursan haber ver canım
Gelirsem buradan Mersin Adana Antep Urfa .... Şeklinde bı güzergah cizecegim minnoş.
Antep'te olmazsa adana da Adana'da olmazsa Antep'te kesişir yollarimiz.
Belki balayında basarim Mersin'de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…