- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.401
Bebeğin gelişiminin geriden geldiğini öğrendik, öncesinde 9 gündü aşılama diye. Şimdi o ara 15 günden fazla ve tamamı değil karın çevresi olduğu için sıkıntı.hayırdır inşallah anlatmak istermisin
sen beni boşverrr
Yaaaa çok üzgünümm inşallahh sağlıcaklaa allahummm kucağına nasipp etsin sağlıklı kaç aylık oldu şuanBebeğin gelişiminin geriden geldiğini öğrendik, öncesinde 9 gündü aşılama diye. Şimdi o ara 15 günden fazla ve tamamı değil karın çevresi olduğu için sıkıntı.
Haftalık alması gereken grama göre de çok çok az alıyor, dr ilk farkettiğinde böyle devam ederse alırız dedi.
Alsakta bu kadar ufak burda olmaz il dışına sevk gerekir dedi.
Sürekli yemen gerek dedi çünkü ben kendim de kilo verdim. Protein ağırlıklı beslen dedi işte, gündüz sürekli bir şeyler yiyorum. Gece alarm kurup kalkıp yiyorum ama yaramıyor. Haftalık kontrole gidiyoruz, takip ediliyor.
Böyle işte buraya girip bu konu hakkında araştırma yapıp çıkıyorum.
Bana bebek ver diyecektimMalesef canım çiftleştiler ama yok olmadı hamile .Şimdi yani 5 gün felan çiftleştiler bakalım ne olacak zaten bebklrri olursa hiç bırakamammmm
Amin sağol canım inşallah normalde 7 ay 3 hafta ama 7 aylıkYaaaa çok üzgünümm inşallahh sağlıcaklaa allahummm kucağına nasipp etsin sağlıklı kaç aylık oldu şuan
olsunnn vardır bundada bir hayırrr umutsuzluğa kapanma lütfenAmin sağol canım inşallah normalde 7 ay 3 hafta ama 7 aylık
Evet canım iyi mi kötü mü bilemedim işsiz olacağımAy sonundamı çıkıyorsun işten canım
İnşallah bakalım sen ne yaptın var mı güzel haberlerolsunnn vardır bundada bir hayırrr umutsuzluğa kapanma lütfen
keşkeee güzel haberimi versemm kuzumm benimm bu gidişle başalrım arıtk tüpe yaz bittiİnşallah bakalım sen ne yaptın var mı güzel haberler
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar.keşkeee güzel haberimi versemm kuzumm benimm bu gidişle başalrım arıtk tüpe yaz bitti
annemin dönmesini bekliyorum rizeden
amin inşallahhhhHakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar.
Nasip üzülme ve vazgeçme lütfenamin inşallahhhh
Vazgeçmicem yeterince dinlendim kuzummNasip üzülme ve vazgeçme lütfen⚘
Sen en heyecanlı yere etiketledin beni hele camdaki kızı izliyemmm çok fenaÖzlenenlerde bu akşam
Süvari bizden sorulur
Jou Minnosprenses Catlak-kurabiye MssPARE Morrmeneksee BlueBerry4268 bebeklinick D u t Cookiie mavikelebek34 i p e k @Yasnaz Elhan ASSOSyal Wilma11
İnanmayacaksin bı daat önce foto çekmeye yeltendim süvari yapıp.Özlenenlerde bu akşam
Süvari bizden sorulur
Jou Minnosprenses Catlak-kurabiye MssPARE Morrmeneksee BlueBerry4268 bebeklinick D u t Cookiie mavikelebek34 i p e k @Yasnaz Elhan ASSOSyal Wilma11
Buyur bacım iç şifa olsunSen en heyecanlı yere etiketledin beni hele camdaki kızı izliyemmm çok fena
Ver sen bardağı en heyecanlı yerde içemmm
Bacun yesun seniiiiBuyur bacım iç şifa olsun
Birimizin kalbine doğmuş demekki zorunlumİnanmayacaksin bı daat önce foto çekmeye yeltendim süvari yapıp.
Sonra dedim ki Coco da yok ki girmiyo,kim bilecek suvariyi .
Kalp kalbe karsiymis hem Coco geldi hem süvarisiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?