- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.821
Hahah böyle bir şarkı mı varmış yaKızlar bi arkadaş yollamış anam.dedim bu kim hahha sabah sabah gülme krizi zaten ölü spermmm diye konuda gülleler derken
Aaaa baktım şarkıyı emral söylüyor aaa dedim yine emrah
Dinleyin eğlenin klip harika klibin başında emlağın kafayı çevirmeleri gözleri muhteşem
Hadi iyi eğlenceler
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@ASSOSyal
@Migim
bebeklinick
Jou
@coconatt
[USER=70186]@Elhan
PlutonMerkez
@Yasnaz
mavikelebek34
@Mavera4268
Cookiie
@Buralardutluuugdu
Hahah evet tam bir ekip işi. Yakında sperm temizleme şirketi kuralım biz.Iyi oldu ya sabah sabah bi emrah bi sprem Hahhaha
PlutonMerkez Catlak-kurabiye nerdeyse ekip öldük diğer kızlar artemis
senide biz yerizzzBeni bocukler mi yesin
akbaba dedinn istanbulda akbaba diye biyer varAkraba çıkmasın ya akraba akbabaaaaaa
vuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy seniii hamm yaparummmBeni bocukler mi yesin
Tv moduna geçtim bebemHerkesss nereye kayboldu ya birdennn
MssPARE Cookiie Minnosprenses PlutonMerkez @coconatt sabahhh çen çenn susmaydunuzzzz heeehhhhhh
oooo tamam beybiiii hayırlı işlerrrrTv moduna geçtim bebembirazda sudoku çözüyorum akşama enerhiji topluyorum gıybete
Bende gelimTv moduna geçtim bebembirazda sudoku çözüyorum akşama enerhiji topluyorum gıybete
Kokom sabah konuyu kaçırdın ne gıybet vardı gülme garanti neler oldu sabah konu vardı spremmm nasıl ölür diye ne yorumlar yaptık sende başta yapmış ama sonu fenaydıNErede gıybet
Bende gelim
Sende haklısın ya doğru bir ön görüime yaparızNapak baci biz de ekmeğimizin peşindeyiz
Ben sokak sokak gezdim geldimHerkesss nereye kayboldu ya birdennn
MssPARE Cookiie Minnosprenses PlutonMerkez @coconatt sabahhh çen çenn susmaydunuzzzz heeehhhhhh
nereye gittuunnnnnnnnBen sokak sokak gezdim geldim
Yürüyüşe çıktım kuzum o market senin bu mağaza benim gezdim geldimnereye gittuunnnnnnnn
oohhh sefan olsun ne iyi ettinn :)Yürüyüşe çıktım kuzum o market senin bu mağaza benim gezdim geldim
İyi geldioohhh sefan olsun ne iyi ettinn :)
en güzel aktiviteYürüyüşe çıktım kuzum o market senin bu mağaza benim gezdim geldim
Valla insana bir rahatlık geliyor dediğin gibien güzel aktivitebende yapardım şimdi vaktim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?