- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.801
Bakk onlarda çözdü biliyolar evlilermii hepsigerçekten bu kadar olur bende arkadaşımı bile öyle şapur şupur öpmekten hoşlanmam bizim yükselenlerde aynı galibabenim arkadaşlarım şimdiden diyor senin nazın bize diye
BURADAYIM CANIMMMMHerkesss nereye kayboldu ya birdennn
@MssPARE @Bal PerisiMinnosprenses @halleyyy @coconatt sabahhh çen çenn susmaydunuzzzz heeehhhhhh
KİMSEYLE GEZİYORUM ÖYLEKimle konuşiyinn
Nereye geziyonn gell benim evimi gezzKİMSEYLE GEZİYORUM ÖYLE
yok canım onlarda bekarBakk onlarda çözdü biliyolar evlilermii hepsi
Yok mu evlendigin yerde arkadaşın.Bu internett bizim omrümüzü yer zatenn internetsizz hayatt ne kötü anamm yaa eve internet aldıkbide hepten bağımlılık oldum burda önceden normaldi internetim evde yoktu çabuk biter diye buralara hiç giremiyodum resmen eve internet aldımm başunuza bela oldum
Arkadaşım olmuyordu doğru dürüst hep yalnız hissediyordum kendimi
Bekarda olsa biliyolarr aynı benyok canım onlarda bekar
Arada bir mizikcilar çıkıyor ama sanslisin evetBurda topikte sizin gibi arkadaş kurdugumada çok şanslıyımm
Var da hepsi çoluk çocuklu bee zorunlumm çocuk olunca biyere gidilmiyo komşumda var az ama bana göre değill napıcam çocuğun içinde konusulmuyo yürüyüş yapılmıyooYok mu evlendigin yerde arkadaşın.
Benimde izmirde yok.
Yani var olanlar hergun alkol aldığı için ben pek ayak uyduramiyorum gorusmemeyi tercih ediyorum iyi böyle.
Evett kızz olacak okadar hepsiyle aynı anda anlaşamıyoruz maaleseff bence burçla alakasıdırArada bir mizikcilar çıkıyor ama sanslisin evet
Ayy aynı benmis bu huylarinVar da hepsi çoluk çocuklu bee zorunlumm çocuk olunca biyere gidilmiyo komşumda var az ama bana göre değill napıcam çocuğun içinde konusulmuyo yürüyüş yapılmıyoo
Ben evlendim geldim bi baktım instada bana yazdı liseden arkadaşımda burda oturuyor ama kayanansıyla yaşıyo 3 tane çocuğu var doğru dürüst çıkamıyor bikere gittim evine o gelemedi bende gitmiyorum daha hiç sevmem evime gelmeyenede daha gitmem
Bence kod bozukluguyla alakalıEvett kızz olacak okadar hepsiyle aynı anda anlaşamıyoruz maaleseff bence burçla alakasıdır
Durumumuzda uymuyoki anam yaa neseki karşı komşu evleniyormuş rizeliymiş ben annemdeyken kapiyı çalmışlar nişanlısıyla vallaha memleket denk geldi sonunda bide akraba çıkarsak ne güzle olurAyy aynı benmis bu huylarin
Hahahahaha kod bozukluğuda aradan çıkarmayalım bence oda var zatenBence kod bozukluguyla alakalıama hadi burç olsun tamam
YAAA YERİMMMMNereye geziyonn gell benim evimi gezz
Bende yerimm canumm kuzumm benimm minnoş kalpliimmYAAA YERİMMMM
Akraba çıkmasın ya akraba akbabaaaaaaDurumumuzda uymuyoki anam yaa neseki karşı komşu evleniyormuş rizeliymiş ben annemdeyken kapiyı çalmışlar nişanlısıyla vallaha memleket denk geldi sonunda bide akraba çıkarsak ne güzle olur
YAAA YERİMMMM
Bende yerimm canumm kuzumm benimm minnoş kalpliimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?