Delisin Sen biliyorsun dimi

ben bu arada kimseyle yatamıyorum biliyor musun annemi bile almıyorum çok kötü huylarım var adam şok olacak
Ayyy aynı aynı yaaaa vallahiii resmen aynıı oda asla kimseyle yatamazzz bi benle uyurduu ama dokundurtmazdı çok huylanırdıı ay bukadarmı benzer burçları ben hep inanırım çünkü burçlara çok bakardım önceden mutlaka sorardım birine burcun ne diye evlendiii adamın koynundan düşmeyyy okadar derdim öyle olcak boyle olcakk ayy elçin susss derdi bana şimdi özür diler hep dediklerindan hahahahah haklıydın diyo bana

Yok be kuzum değilim aslında birde internetim bayağı azaldı biliyon mu,idare etmeye çalışıyorum bitanecim
Bu internett bizim omrümüzü yer zatenn internetsizz hayatt ne kötü anamm yaa eve internet aldıkbide hepten bağımlılık oldum burda önceden normaldi internetim evde yoktu çabuk biter diye buralara hiç giremiyodum resmen eve internet aldımm başunuza bela oldum
Arkadaşım olmuyordu doğru dürüst hep yalnız hissediyordum kendimi

Aynen kuzum şu gibi akiyo valla ,elimiz ayağımız artik senin gibi belam olsun

Reactions: Jou
Aynen kuzum şu gibi akiyo valla ,elimiz ayağımız artik senin gibi belam olsun
Yaaa canummm kuzumm yaa
Eşime artık dedim eve internet all ben çok sıkılıyorum doğru durust biyere giremiyorum kimseyle konusamıyorum dedim işide çok kısıtlıydı bizaman işler durdu işten çıkardılar 100 kişiyi sözleşmeli calıştı en sonda aldılar tekrar kadroya banada sürpriz yaptı eve almış hemen haberim yoktu buraya girip sizlerle konuşcam diye ne sevinmiştimm

hahahaaaaaa kız aynı ben cidden çift kişilik yatakta bile yatırmam yanıma kimseyi

Çok şanslısın kuzucum

hahahaaaaaa kız aynı ben cidden çift kişilik yatakta bile yatırmam yanıma kimseyi
Heee yatırmazsın görürsün sen evlenince Gerçekten aynıı sevip öpim desem zor öperdii yanağını geç bazen sıkı sıkı sarılırız bogazımıza öperdik o hemen huylanırdı şimdii kocasıyla pek bi rahat kocasına huylanmayy paçiii demistimki bak bi adamı sevince gerçekten çok başka olur huylanmazsın diyordum inanmıyordu bana çok sevdii evlendi aklına geldiğinde illede der hakliydın ama tabiii bende yüzüne vurmuyor değilimmm hani oyle etmicektin hani böyle yapmıcaktın noldu derim habire yüzune yüzüne

gerçekten bu kadar olur bende arkadaşımı bile öyle şapur şupur öpmekten hoşlanmam bizim yükselenlerde aynı galiba benim arkadaşlarım şimdiden diyor senin nazın bize diye

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…