- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.781
Vallahaa ben şokk gerçektne bakk bikere bile dokundurtmazdı kocasınaanammmmm ne diyorsunnnn
Delisin Sen biliyorsun dimiKızlar bi arkadaş yollamış anam.dedim bu kim hahha sabah sabah gülme krizi zaten ölü spermmm diye konuda gülleler derken
Aaaa baktım şarkıyı emral söylüyor aaa dedim yine emrah
Dinleyin eğlenin klip harika klibin başında emlağın kafayı çevirmeleri gözleri muhteşem
Hadi iyi eğlenceler
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
ASSOSyal
@Migim
@zorunlunick
Jou
@coconatt
[USER=70186]@Elhan
PlutonMerkez
@Yasnaz
mavikelebek34
@Mavera4268
Cookiie
@Buralardutluuugdu
aynen canım desem şimdi tırım tırım beni ararlar ben böyle iyiyimAmanınnn sus suss lazum değulll
Sonra dedikodu bol olur onların
Aaaa buarada seni hatırladılarmı o terbiyesuzlerrr heehhhaynen canım desem şimdi tırım tırım beni ararlar ben böyle iyiyim
ben bu arada kimseyle yatamıyorum biliyor musunVallahaa ben şokk gerçektne bakk bikere bile dokundurtmazdı kocasına
Ayyy aynı aynı yaaaa vallahiii resmen aynıı oda asla kimseyle yatamazzz bi benle uyurduu ama dokundurtmazdı çok huylanırdıı ay bukadarmı benzer burçları ben hep inanırım çünkü burçlara çok bakardım önceden mutlaka sorardım birine burcun ne diyeben bu arada kimseyle yatamıyorum biliyor musunannemi bile almıyorum çok kötü huylarım var adam şok olacak
Yok be kuzum değilim aslında
Nasulsun kuzu karantinan bittimiAyy çok severim fistuklu ezmem
Bu internett bizim omrümüzü yer zatenn internetsizz hayatt ne kötü anamm yaa eve internet aldıkbide hepten bağımlılık oldum burda önceden normaldi internetim evde yoktu çabuk biter diye buralara hiç giremiyodum resmen eve internet aldımm başunuza bela oldumYok be kuzum değilim aslındabirde internetim bayağı azaldı biliyon mu,idare etmeye çalışıyorum bitanecim
Aynen kuzum şu gibi akiyo valla ,elimiz ayağımız artikBu internett bizim omrümüzü yer zatenn internetsizz hayatt ne kötü anamm yaa eve internet aldıkbide hepten bağımlılık oldum burda önceden normaldi internetim evde yoktu çabuk biter diye buralara hiç giremiyodum resmen eve internet aldımm başunuza bela oldum
Arkadaşım olmuyordu doğru dürüst hep yalnız hissediyordum kendimi
Yaaa canummm kuzumm yaaAynen kuzum şu gibi akiyo valla ,elimiz ayağımız artiksenin gibi belam olsun
hahahaaaaaa kız aynı ben ciddenAyyy aynı aynı yaaaa vallahiii resmen aynıı oda asla kimseyle yatamazzz bi benle uyurduu ama dokundurtmazdı çok huylanırdıı ay bukadarmı benzer burçları ben hep inanırım çünkü burçlara çok bakardım önceden mutlaka sorardım birine burcun ne diyeevlendiii adamın koynundan düşmeyyy okadar derdim öyle olcak boyle olcakk ayy elçin susss derdi bana şimdi özür diler hep dediklerindan hahahahah haklıydın diyo bana
Çok şanslısın kuzucumYaaa canummm kuzumm yaa
Eşime artık dedim eve internet all ben çok sıkılıyorum doğru durust biyere giremiyorum kimseyle konusamıyorum dedim işide çok kısıtlıydı bizaman işler durdu işten çıkardılar 100 kişiyi sözleşmeli calıştı en sonda aldılar tekrar kadroya banada sürpriz yaptı eve almış hemen haberim yoktu buraya girip sizlerle konuşcam diye ne sevinmiştimm
Burda topikte sizin gibi arkadaş kurdugumada çok şanslıyımmÇok şanslısın kuzucum
Heee yatırmazsın görürsün sen evlenince Gerçekten aynıı sevip öpim desem zor öperdii yanağını geç bazen sıkı sıkı sarılırız bogazımıza öperdik o hemen huylanırdı şimdii kocasıyla pek bi rahat kocasına huylanmayy paçiii demistimki bak bi adamı sevince gerçekten çok başka olur huylanmazsın diyordum inanmıyordu bana çok sevdii evlendi aklına geldiğinde illede der hakliydınhahahaaaaaa kız aynı ben ciddençift kişilik yatakta bile yatırmam yanıma kimseyi
gerçekten bu kadar olur bende arkadaşımı bile öyle şapur şupur öpmekten hoşlanmam bizim yükselenlerde aynı galibaHeee yatırmazsın görürsün sen evlenince Gerçekten aynıı sevip öpim desem zor öperdii yanağını geç bazen sıkı sıkı sarılırız bogazımıza öperdik o hemen huylanırdı şimdii kocasıyla pek bi rahat kocasına huylanmayy paçiii demistimki bak bi adamı sevince gerçekten çok başka olur huylanmazsın diyordum inanmıyordu bana çok sevdii evlendi aklına geldiğinde illede der hakliydınama tabiii bende yüzüne vurmuyor değilimmm hani oyle etmicektin hani böyle yapmıcaktın noldu derim habire yüzune yüzüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?