Heee ay birisi varmış çok iyi bakıyormuş. Benimde baktırasım geldide. Kalsın o halde boşver

Evet canım gunahmış. Bende baktırmadım. Aşırı meraklıyım ama günaha boyutunu dusunce de vazgeçtim. Sankı Allahtan baska bırseye itibar edıyormus gıbı oluyormuş.
bende böyle biliyorum ama bir arkadaşım yıldıznameyi Kuran-ı kerim den bakıyorlar dedi fal gibi değil dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama düşününce pek farkları yok gibi mantıken

bende böyle biliyorum ama bir arkadaşım yıldıznameyi Kuran-ı kerim den bakıyorlar dedi fal gibi değil dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama düşününce pek farkları yok gibi mantıken
Yok kız Kurandan bakanlar cok farklıdır dini bütün alimler fılandır. Eskıden bakarlarmıs ya oyle. Ama asıl bakanlar ztn onlarmıs. Ama artık yıldızlarla burclarla vs bakıyorlar. Her 2 anlamda da cok sakıncalı dıe okudum ben

aynen canım bence de sakıncalı, ben pişmanım biliyorsun çok etkilenmiştim harita da

ah canım cocom bal cocom komşum cocom gel bir öpeyim
bende artık yatış
nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…