- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.001
Heee ay birisi varmış çok iyi bakıyormuş. Benimde baktırasım geldide. Kalsın o halde boşverEvet canım gunahmış. Bende baktırmadım. Aşırı meraklıyım ama günaha boyutunu dusunce de vazgeçtim. Sankı Allahtan baska bırseye itibar edıyormus gıbı oluyormuş.
Anaa son 4 haben bildiğin gıbı işte yatışş
Dikkat et kendine. Herseyın asırısı zarar joucum
Foruma ara ara bakabiliyorum canım bende özlüyorum sizleri burda vakit geçirmeyiHosbuldum cocomm napıyon nasılsın yaaçok ozlettınız
Var varAnaaa .neyse sende kapalisin zaten. Yok mu bu renk şalin
GünaydınnnGÜNAYDINNNNNNNNNN KK 'NIN PRENSESLERİ
@MssPARE @JouASSOSyal @Buralardutluuugdu @athena @MevsimBahar @zorunlunick Cookiie @Kahve __Kokusu @Yasnaz @Migim mavikelebek34 Morrmeneksee
bende böyle biliyorum ama bir arkadaşım yıldıznameyi Kuran-ı kerim den bakıyorlar dedi fal gibi değil dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama düşününce pek farkları yok gibi mantıkenEvet canım gunahmış. Bende baktırmadım. Aşırı meraklıyım ama günaha boyutunu dusunce de vazgeçtim. Sankı Allahtan baska bırseye itibar edıyormus gıbı oluyormuş.
Kıme baktırcaktın kı senHeee ay birisi varmış çok iyi bakıyormuş. Benimde baktırasım geldide. Kalsın o halde boşver
Yok kız Kurandan bakanlar cok farklıdır dini bütün alimler fılandır. Eskıden bakarlarmıs ya oyle. Ama asıl bakanlar ztn onlarmıs. Ama artık yıldızlarla burclarla vs bakıyorlar. Her 2 anlamda da cok sakıncalı dıe okudum benbende böyle biliyorum ama bir arkadaşım yıldıznameyi Kuran-ı kerim den bakıyorlar dedi fal gibi değil dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama düşününce pek farkları yok gibi mantıken
Bende aynı valla. Nazar oldu giremiyozForuma ara ara bakabiliyorum canım bende özlüyorum sizleri burda vakit geçirmeyi
Internetim bitmek üzere cancazim yazamiyorumSen nerelerdesın bakımmm
seni etiketledim sosyalimBeni unutmayın anacigiimm
Gördüm bitanecim çok sevindimseni etiketledim sosyalim
Nerdesin kızBeni unutmayın anacigiimm
He hemen nazara geliyok bizdeBende aynı valla. Nazar oldu giremiyoz
aynen canım bence de sakıncalı, ben pişmanım biliyorsun çok etkilenmiştim harita daYok kız Kurandan bakanlar cok farklıdır dini bütün alimler fılandır. Eskıden bakarlarmıs ya oyle. Ama asıl bakanlar ztn onlarmıs. Ama artık yıldızlarla burclarla vs bakıyorlar. Her 2 anlamda da cok sakıncalı dıe okudum ben
ah canım cocom bal cocom komşum cocom gel bir öpeyim
Evet canım gunahmış. Bende baktırmadım. Aşırı meraklıyım ama günaha boyutunu dusunce de vazgeçtim. Sankı Allahtan baska bırseye itibar edıyormus gıbı oluyormuş.
Anaa son 4 haben bildiğin gıbı işte yatışş
Dikkat et kendine. Herseyın asırısı zarar joucum
nasılsın canımGünaydınnn
Selam ben internetzede cocomNerdesin kız
He hemen nazara geliyok bizde
bende seni seviyorum hepinizi seviyorum dalgınlık unutursam kusura bakmayınGördüm bitanecim çok sevindimbende muhteşem dedim seviyom seni
Sen yoğunsun minnosum gelinimbende seni seviyorum hepinizi seviyorum dalgınlık unutursam kusura bakmayın
evet canım son 2 haftaya girdikSen yoğunsun minnosum gelinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?