- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.955
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.021
ah canım cocom bal cocom komşum cocom gel bir öpeyim
ilk misafirim olursun ödeşirizNeyyseee düğün telaşına veriyorumsert bir kahve yap barışalım
O Allahın emriilk misafirim olursun ödeşiriz
Tünaydın diyeyim canım ben sana artık sabahları olamıyorum buradaGÜNAYDINNNNNNNNNN KK 'NIN PRENSESLERİ
MssPARE Jou ASSOSyal @Buralardutluuugdu @athena @MevsimBahar @zorunlunick @Bal Perisi Kahve __Kokusu @Yasnaz @Migim @mavikelebek34 @Morrmeneksee
İyim tatlım sen nasılsınah canım cocom bal cocom komşum cocom gel bir öpeyim
bende artık yatış
nasılsın canım
baktumm 3 4 sayfa olmuş beni ne arayan var ne sorann
Engüzel kısımevet canım son 2 haftaya girdikhafta sonu evi dizicez
Git git bende gidicem temizliğe müge bitsinbaktumm 3 4 sayfa olmuş beni ne arayan var ne sorann
gidiyim barii biraz özletiyim kendimii
başlarum mügeneGit git bende gidicem temizliğe müge bitsin
ister istemezz benim tv de müge anlı açık kalmışş oyy yarabbimmmNe yapayım söyle bana
O Allahın emri
nasılsın canımmTünaydın diyeyim canım ben sana artık sabahları olamıyorum burada
iyyiim bende çok şükür canımİyim tatlım sen nasılsın
Cok şükür canım tatlı bir yorgunluktayim yetişemiyorum bu ara hiç birşeye misafir kurs derken sen nasılsın çok a kaldı artık 10 ekime
nasılsın canımm
iyyiim canım hafta sonu evi düzenlicez az kaldı evet garip bir halledeyim zaten canımCok şükür canım tatlı bir yorgunluktayim yetişemiyorum bu ara hiç birşeye misafir kurs derken sen nasılsın çok a kaldı artık 10 ekime
Günaydın can cagggzimmmGÜNAYDINNNNNNNNNN KK 'NIN PRENSESLERİ
MssPARE Jou ASSOSyal @Buralardutluuugdu @athena @MevsimBahar @zorunlunick @Bal Perisi Kahve __Kokusu @Yasnaz @Migim @mavikelebek34 @Morrmeneksee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?