- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.981
Kız güneşten mutfak tülüm aşınmış heralde camı acıyım derken camın kulbu tüle girdi
aboovvvv hahahahahaKız güneşten mutfak tülüm aşınmış heralde camı acıyım derken camın kulbu tüle girdi
İyidir hoşturda 2 senede tül eskitiraboovvvv hahahahahagüneş iyidir ya genelde güneşi arıyoruz bazenn çamaşırlar nasıl kurucakk
Kızlar günaydınGÜNAYDINNNNNNNNNN KK 'NIN PRENSESLERİ
@MssPAREJou @ASSOSyal @Buralardutluuugdu @athena @MevsimBahar @zorunlunick Cookiie @Kahve __Kokusu @Yasnaz @Migim @mavikelebek34 Morrmeneksee
menekşooooooooooooooooo nerelerdesun yavvvKızlar günaydınnapıyosunuz
Pek giremiyorum şu sıra ama buralardayımda. Sız napıynz bakım fıstıklarrrrmenekşooooooooooooooooo nerelerdesun yavvv
İyim balım cok şükür. Hiç goruşrmıyz yaa. Asıl sen nasılsınMenekşemsen nasılsın
canının sağlığıı aşkoo ben sabah yürüyüş ettum totomm ağrıyiyy vücud şoka girdiiPek giremiyorum şu sıra ama buralardayımda. Sız napıynz bakım fıstıklarrrr
Kız birden yuklenme etlerın ağrır vallacanının sağlığıı aşkoo ben sabah yürüyüş ettum totomm ağrıyiyy vücud şoka girdii
Evett yaa ben buralardayım sen nerelerdesin denkleşemiyoruz birtürlüİyim balım cok şükür. Hiç goruşrmıyz yaa. Asıl sen nasılsın
İyiyim ama kafam bulanık kız yetişemiyorum birşeyeiyiyim canım benim sen nasılsın taze gelin
oooo hadi bakalım gitin kglar ☺Çok şükür işteyim valla nr olsun
Diyet moduna girdim
Bi yandan tempolu geçen günler
cocommmmm aşkımmm ay unuttu seniVay beeeee
iyiyizz menekşem iş güç son 4 gün işsiz olacağımKızlar günaydınnapıyosunuz
yok birden yüklenmedim aslında ama biraz fazla yürüdüm galiba bugünKız birden yuklenme etlerın ağrır valla
Oooo kimler gelmiş hoşgelmişKızlar günaydınnapıyosunuz
Evet canım gunahmış. Bende baktırmadım. Aşırı meraklıyım ama günaha boyutunu dusunce de vazgeçtim. Sankı Allahtan baska bırseye itibar edıyormus gıbı oluyormuş.AyyMorrmeneksee canım sahi sana şeyi sorucaktım ya. Yıldızname baktırmak günahmıdır senin böyle şeylere ilgin vardı yalnış hatırlamıyorsam epey araştırmışsındır diye düşündüm
Anaa son 4 haİyiyim ama kafam bulanık kız yetişemiyorum birşeye
oooo hadi bakalım gitin kglar ☺
cocommmmm aşkımmm ay unuttu seni
iyiyizz menekşem iş güç son 4 gün işsiz olacağımsen ne yapıyorsun
Dikkat et kendine. Herseyın asırısı zarar joucumyok birden yüklenmedim aslında ama biraz fazla yürüdüm galiba bugün
Hosbuldum cocomm napıyon nasılsın yaaOooo kimler gelmiş hoşgelmiş
evettt vallaaha bilebile ağrıtım totomuEvet canım gunahmış. Bende baktırmadım. Aşırı meraklıyım ama günaha boyutunu dusunce de vazgeçtim. Sankı Allahtan baska bırseye itibar edıyormus gıbı oluyormuş.
Anaa son 4 haben bildiğin gıbı işte yatışş
Dikkat et kendine. Herseyın asırısı zarar joucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?