- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.121
Hahahahahaha bende diyorum hani nerde romantiğin diyorum oda aynı o zamandı o şimdi ne gerek var artık olmadınmı benim diyo hahahahaha buada lar bizi kandırdi meloadam ilk başlarda çok romantikti ,ir kere dedimki hani nerde o ilk tanıdığım adam ya diyor o ilk zamanlardı etkilemek içindi artık benimsin ne dicem tam öküzsün dedimbirde açık açık söylüyor
merak etme ben halledicemceza vereydin sen anladın
hayvanlar bizi kandırdı bana şarkılar gönderirdi videolar çekerdi köpek ya etkileyince bıraktıHahahahahaha bende diyorum hani nerde romantiğin diyorum oda aynı o zamandı o şimdi ne gerek var artık olmadınmı benim diyo hahahahaha buada lar bizi kandırdi melo
He he hep hallediyon zatenmerak etme ben halledicem
Vallahaa ilk bulustuğumuz papatya çiçek almiştı banawuuuuu enişte de romantikmiş yani sözler şiirler falan
Ay bişey diyem mi ? Benim kocam hala bana şiir yazar. Okur. Güzel şeyler söyler yaaaa.hayvanlar bizi kandırdı bana şarkılar gönderirdi videolar çekerdi köpek ya etkileyince bıraktı
Biz tanıştığımız günden evlenene kadar her buluşmada mutlaka bir dal gülle gelirdiVallahaa ilk bulustuğumuz papatya çiçek almiştı banaşimdi pek yok ama dogum günümü asla aksatmazz sadece doğum günümü kutlar alır pasta falann çiçek yıldönümüde bikere dışarı yemeğe çıktı bitti amaann bitiyo zaten artıkk
Hahahaha tam bi öküzler zatenn evlendikk şimdi ben peşinden yemek ediyorumhayvanlar bizi kandırdı bana şarkılar gönderirdi videolar çekerdi köpek ya etkileyince bıraktı
ahahahah kız sus heleHe he hep hallediyon zaten
Hahahahahahah anlaşıldı o dall o dalı ahhh ahhhhBiz tanıştığımız günden evlenene kadar her buluşmada mutlaka bir dal gülle gelirdievlendik gene bir dalla geldi ama o dal o dal değil
ayy çok romantik ne kadar güzel maşaAllah diyelimde nazar değmesinAy bişey diyem mi ? Benim kocam hala bana şiir yazar. Okur. Güzel şeyler söyler yaaaa.ne öküzler varmış be
millette ne koca var maşallahAy bişey diyem mi ? Benim kocam hala bana şiir yazar. Okur. Güzel şeyler söyler yaaaa.ne öküzler varmış be
Susmamahahahah kız sus hele
o kadar çok şey duydumki benim bile şimdiden umudum kalmadıVallahaa ilk bulustuğumuz papatya çiçek almiştı banaşimdi pek yok ama dogum günümü asla aksatmazz sadece doğum günümü kutlar alır pasta falann çiçek yıldönümüde bikere dışarı yemeğe çıktı bitti amaann bitiyo zaten artıkk
Hahahahahahah anlaşıldı o dall o dalı ahhh ahhhhama gene huyları benim için çok önemli özeli boşver sevgi saygısı seni anlaması yardım etmesii kadar guzel birşey yok ben bianda fevri davranıyorum sakin ol hayatım diyo bazen bi dokülüyorum adama diyoki rahatladınmı
Amin canım rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsinayy çok romantik ne kadar güzel maşaAllah diyelimde nazar değmesin
İşte bunlar hep taktik minnoşmillette ne koca var maşallah
Susmam
taktikleri düğünden sonra ver bakımAmin canım rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsinilk başta da beni böyle şiirle kandırsı zalımın oğlu
İşte bunlar hep taktik minnoş
günaydın canımmm nasılsınGünaydın
Hahahahaha deme oyle beee gerçekten bu özel şeyler bazen cok fasa fiso olduda neoldu yemeğe cıktıkta neoldu oluyo bazenn adamın sevgisi saygısı dan baska birsey gerçekten hiç gerek yok bende istemiyorum eskiden hevesim vardı ama yaptık sonra daha ne gerek var birbirimizi sevdikten sonra arada olur evett ama insan sıkılıyo yeni evlendiğinde yaşıyosun evlilikyıldönümü yemeğe çıkmalar dogum günü sürprizler ilkzamanlar oluyoro kadar çok şey duydumki benim bile şimdiden umudum kalmadı
Hahahaha aynen oyle bak bizde öyle iştesolmayan hep diri kalan gül.
Benimki de öyle yav. Sevgi saygı sonsuz. Ben söylenirim o höser. O başlar ben höserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?