Yok kuzum yapamadım hava bozuktuu ya
Çikamazdım heralde dünden beri kasıklarımda ağrı var yumurtammı çatladı ne
aslında bu havalarda daha güzel yürünüyor ben seviyorum yani
vucüdün alışık değil ya bacaklarının ağrısı kasıklarına vurmuşta olabilir

inşaAllah canım ama artık ümidimi kestim gibi bir şey olmuyor yani yapacak bir şey yok
Aynenn bak ummadığın anda olur benim oyle oldu ben eşimle konuştuğumda umudum yoktu öylesine konuşuyodum onla ama bianda nasıl oldu nasıl evlendik oda şaşırdı

Bak ben evlenmeyi düşünmüyordum henüz gerçekten demek nasibimmiş adam arabada teklif eti evet bile demedim ama baktım 6 ay sonra nişanlıyım
Vayyy enüşteye bakkk arabada tekliifff
Bizim ki teklif bile yoktu hahahaha konustuk konustuk yavsş yavaş aşkımlar sözler şiirler derken ilk buluşmamızda sevgili olduk

Vayyy enüşteye bakkk arabada tekliifff
Bizim ki teklif bile yoktu hahahaha konustuk konustuk yavsş yavaş aşkımlar sözler şiirler derken ilk buluşmamızda sevgili olduk
adam ilk başlarda çok romantikti ,ir kere dedimki hani nerde o ilk tanıdığım adam ya diyor o ilk zamanlardı etkilemek içindi artık benimsin ne dicem tam öküzsün dedim birde açık açık söylüyor

Bak ben evlenmeyi düşünmüyordum henüz gerçekten demek nasibimmiş adam arabada teklif eti evet bile demedim ama baktım 6 ay sonra nişanlıyım
asla evlenmem diyen arkadaşlarım evlendi ben hep nasip dedim ne asla ne de düşünmüyorum sadece nasip dedim.
Evet zamanı var ama artık yaşım 28 oldu bir sürü hayalim vardı hepsi hayal olarak kalıcak galiba

adam ilk başlarda çok romantikti ,ir kere dedimki hani nerde o ilk tanıdığım adam ya diyor o ilk zamanlardı etkilemek içindi artık benimsin ne dicem tam öküzsün dedim birde açık açık söylüyor
Ağzına vuraydın namıssızzzın

hepsi mi aynı olur ya
ahahaha aynı yani hadi öyle düşünüyorsun söyleme bana hayvan
Ağzına vuraydın namıssızzzın
uzaktan vuramadım ki dutum
aslında değilim gibi ama arkadaşlarıma göre öyleymişim birde 25 ten sonra düşüncelerimde değişti hala da değişiyor
yaş ilerledikce öyle oluyor ya maviş sen farkında değilsin söyle bakım nasıl birini istiyorsun

asla evlenmem diyen arkadaşlarım evlendi ben hep nasip dedim ne asla ne de düşünmüyorum sadece nasip dedim.
Evet zamanı var ama artık yaşım 28 oldu bir sürü hayalim vardı hepsi hayal olarak kalıcak galiba
Kuzum herşey nasip kısmet. Allah etmesin ya erkenden evlenseydin hayal etmediğin gibi bi evliliğin olsaydı? Şiddet aldatma olsaydı daha mı iyiydi? Rabbimden hayırlısını dile nolur. Yaşım 28 şimdiki aklım olsa 30 umda evlenirdim yemin ederim. Gez toz para kazan kafana göre harca tadını çıkar

ahahaha aynı yani hadi öyle düşünüyorsun söyleme bana hayvan

uzaktan vuramadım ki dutum

yaş ilerledikce öyle oluyor ya maviş sen farkında değilsin söyle bakım nasıl birini istiyorsun
ceza vereydin sen anladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…