- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.101
aslında bu havalarda daha güzel yürünüyor ben seviyorum yaniYok kuzum yapamadım hava bozuktuu ya
Çikamazdım heralde dünden beri kasıklarımda ağrı var yumurtammı çatladı ne
Yapıyor zaten nezaman yürüsem kasığımda kasma olur şişiyo demekkiaslında bu havalarda daha güzel yürünüyor ben seviyorum yani
vucüdün alışık değil ya bacaklarının ağrısı kasıklarına vurmuşta olabilir
inşaAllah canım ama artık ümidimi kestim gibi bir şey olmuyor yani yapacak bir şey yokkız alın yazısı işterabbim sanada nasip etsin inşşalah hayırlısıyla
Aynenn bak ummadığın anda olur benim oyle oldu ben eşimle konuştuğumda umudum yoktu öylesine konuşuyodum onla ama bianda nasıl oldu nasıl evlendik oda şaşırdıinşaAllah canım ama artık ümidimi kestim gibi bir şey olmuyor yani yapacak bir şey yok
hiç bilemezsin zamanını canım ümit kesme daha vakti var demekinşaAllah canım ama artık ümidimi kestim gibi bir şey olmuyor yani yapacak bir şey yok
herkes öyle diyor ama ben kendimde onu göremiyorum nedenseAynenn bak ummadığın anda olur benim oyle oldu ben eşimle konuştuğumda umudum yoktu öylesine konuşuyodum onla ama bianda nasıl oldu nasıl evlendik oda şaşırdı
orası öyle tabiki ama geliyorlar bana arada işte yoksa hayırlısı ve hayırlı zamanda olanı en doğrusuhiç bilemezsin zamanını canım ümit kesme daha vakti var demek
Bana da diyolar çocuk konusunda ama ben yapamıyorum onu mesela yapmaya çalışıyorum yok yaniii yine aklımın bi ucundaherkes öyle diyor ama ben kendimde onu göremiyorum nedense
Bak ben evlenmeyi düşünmüyordum henüz gerçekten demek nasibimmiş adam arabada teklif eti evet bile demedim ama baktım 6 ay sonra nişanlıyımorası öyle tabiki ama geliyorlar bana arada işte yoksa hayırlısı ve hayırlı zamanda olanı en doğrusu
Vayyy enüşteye bakkk arabada tekliifffBak ben evlenmeyi düşünmüyordum henüz gerçekten demek nasibimmiş adam arabada teklif eti evet bile demedim ama baktım 6 ay sonra nişanlıyım
adam ilk başlarda çok romantikti ,ir kere dedimki hani nerde o ilk tanıdığım adam ya diyor o ilk zamanlardı etkilemek içindi artık benimsin ne dicem tam öküzsün dedimVayyy enüşteye bakkk arabada tekliifff
Bizim ki teklif bile yoktu hahahaha konustuk konustuk yavsş yavaş aşkımlar sözler şiirler derken ilk buluşmamızda sevgili olduk
asla evlenmem diyen arkadaşlarım evlendi ben hep nasip dedim ne asla ne de düşünmüyorum sadece nasip dedim.Bak ben evlenmeyi düşünmüyordum henüz gerçekten demek nasibimmiş adam arabada teklif eti evet bile demedim ama baktım 6 ay sonra nişanlıyım
wuuuuu enişte de romantikmiş yani sözler şiirler falanVayyy enüşteye bakkk arabada tekliifff
Bizim ki teklif bile yoktu hahahaha konustuk konustuk yavsş yavaş aşkımlar sözler şiirler derken ilk buluşmamızda sevgili olduk
hiç öyle düşünme sana daha günün var demekki canım çok seçici misin pekiasla evlenmem diyen arkadaşlarım evlendi ben hep nasip dedim ne asla ne de düşünmüyorum sadece nasip dedim.
Evet zamanı var ama artık yaşım 28 oldu bir sürü hayalim vardı hepsi hayal olarak kalıcak galiba
hepsi mi aynı olur yaadam ilk başlarda çok romantikti ,ir kere dedimki hani nerde o ilk tanıdığım adam ya diyor o ilk zamanlardı etkilemek içindi artık benimsin ne dicem tam öküzsün dedimbirde açık açık söylüyor
Ağzına vuraydın namıssızzzınadam ilk başlarda çok romantikti ,ir kere dedimki hani nerde o ilk tanıdığım adam ya diyor o ilk zamanlardı etkilemek içindi artık benimsin ne dicem tam öküzsün dedimbirde açık açık söylüyor
aslında değilim gibi ama arkadaşlarıma göre öyleymişim birde 25 ten sonra düşüncelerimde değişti hala da değişiyorhiç öyle düşünme sana daha günün var demekki canım çok seçici misin peki
ahahaha aynı yani hadi öyle düşünüyorsun söyleme bana hayvanhepsi mi aynı olur ya
uzaktan vuramadım ki dutumAğzına vuraydın namıssızzzın
yaş ilerledikce öyle oluyor ya mavişaslında değilim gibi ama arkadaşlarıma göre öyleymişim birde 25 ten sonra düşüncelerimde değişti hala da değişiyor
Kuzum herşey nasip kısmet. Allah etmesin ya erkenden evlenseydin hayal etmediğin gibi bi evliliğin olsaydı? Şiddet aldatma olsaydı daha mı iyiydi? Rabbimden hayırlısını dile nolur. Yaşım 28 şimdiki aklım olsa 30 umda evlenirdim yemin ederim. Gez toz para kazan kafana göre harca tadını çıkarasla evlenmem diyen arkadaşlarım evlendi ben hep nasip dedim ne asla ne de düşünmüyorum sadece nasip dedim.
Evet zamanı var ama artık yaşım 28 oldu bir sürü hayalim vardı hepsi hayal olarak kalıcak galiba
ahahaha aynı yani hadi öyle düşünüyorsun söyleme bana hayvan
uzaktan vuramadım ki dutum
yaş ilerledikce öyle oluyor ya mavişsen farkında değilsin söyle bakım nasıl birini istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?