- 18 Kasım 2020
- 20.824
- 50.071
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #29.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hüzünlü musun pekiçalışıyorum nickom perşembe ayrılıcam işten![]()
işten ayrılacağım için değilim ama evden ve bu şehirden gittiğim için evet herkesi burada bırakıyorumHüzünlü musun peki
işten ayrılacağım için değilim ama evden ve bu şehirden gittiğim için evet herkesi burada bırakıyorum
yakalın nickoooooöyleyse bu gece de buna yakıyoruz minnoooos
Valla yaHiç bişeye güç yetmiyo![]()
Gaziantepten adanaya mıişten ayrılacağım için değilim ama evden ve bu şehirden gittiğim için evet herkesi burada bırakıyorum
evet canımGaziantepten adanaya mı![]()
Kaderin benim gibiişten ayrılacağım için değilim ama evden ve bu şehirden gittiğim için evet herkesi burada bırakıyorum
iyi iyi güzel yürüdün demekAçtım zaten kız şini geldim eve ter aktım iyicene su gibi oluyimm simdi giricum duşa![]()
Soyadına alistin miyakalın nickooooo![]()
Açtım zaten kız şini geldim eve ter aktım iyicene su gibi oluyimm simdi giricum duşa![]()
dimi hatta orayı benimseyecek artıkKaderin benim gibiama alişıcan bee guzzuumm
Evett bebükk dun ackarna yürümek ten basım döndü sabah 8de çıkmıştım burası tenha biyer çok soğuk oluyor bugün 2 yumurtamı yedim kahvemi içtim çıktım yürüdüm çok daha rahat yürüdümmmiyi iyi güzel yürüdün demek
Huhuvvvvvvvv bayulurumm ne iyi celurr haaaKese atayım mi
Evett mesela ben burayı benimsedim vee çok seviyorum burayı sessiz sakin kafamı dinliyorum gelen arabasıyla geliyo gelmek isteyen geliyor artik istanbulun çivisi çıktıı yaşanmıyo orda 15 dklık yolumuzla 1 saat gidiyoruz arabayla ordan oraya istanbulun içinde yanidimi hatta orayı benimseyecek artık
Cerkezkoyde kimse yok Demi seninEvett bebükk dun ackarna yürümek ten basım döndü sabah 8de çıkmıştım burası tenha biyer çok soğuk oluyor bugün 2 yumurtamı yedim kahvemi içtim çıktım yürüdüm çok daha rahat yürüdümmm
kız aç karnına spor yapılır mı bayılır kalırsın bir yerde sabah çıkma o zaman biraz atıştır öyle çıkEvett bebükk dun ackarna yürümek ten basım döndü sabah 8de çıkmıştım burası tenha biyer çok soğuk oluyor bugün 2 yumurtamı yedim kahvemi içtim çıktım yürüdüm çok daha rahat yürüdümmm
Huhuvvvvvvvv bayulurumm ne iyi celurr haaa
Evett mesela ben burayı benimsedim vee çok seviyorum burayı sessiz sakin kafamı dinliyorum gelen arabasıyla geliyo gelmek isteyen geliyor artik istanbulun çivisi çıktıı yaşanmıyo orda 15 dklık yolumuzla 1 saat gidiyoruz arabayla ordan oraya istanbulun içinde yani