- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #29.321
Peki aç karnına hacamat yapılır mı usta, bayilcam şimdikız aç karnına spor yapılır mı bayılır kalırsın bir yerde sabah çıkma o zaman biraz atıştır öyle çık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki aç karnına hacamat yapılır mı usta, bayilcam şimdikız aç karnına spor yapılır mı bayılır kalırsın bir yerde sabah çıkma o zaman biraz atıştır öyle çık
Çok şükür annemin kuzenii var buraya geldiğimde ögrendikk ve liseden arkadaşım evlenip gelmiş buraya ama çok sık görüşemiyoruz daha buyaşında 3 tane kızı var onlarla uğraşıyor uymuyo birşeyimiz görüşme konusunda oyüzden pek şey etmiyorumCerkezkoyde kimse yok Demi senin
aynen öyle adım adım ilerliyorsun yolda yürürken bile birilerine çarpıyorsun, bazen bende düşünüyorum gerçekten çok sıkıcı olmaya başladı artık kafam kaldırmıyor yaşlanıyorum galibaEvett mesela ben burayı benimsedim vee çok seviyorum burayı sessiz sakin kafamı dinliyorum gelen arabasıyla geliyo gelmek isteyen geliyor artik istanbulun çivisi çıktıı yaşanmıyo orda 15 dklık yolumuzla 1 saat gidiyoruz arabayla ordan oraya istanbulun içinde yani
onu bilemicem ama ben kesin bayılırdım orası ayrıPeki aç karnına hacamat yapılır mı usta, bayilcam şimdidört saat yemek yemek yok la
Yaşlılık değill benimde almıyo kafam orda artıkk doğup büyüdüğüm istanbula kurban olurum ama yaşamak cok zorrlaştıaynen öyle adım adım ilerliyorsun yolda yürürken bile birilerine çarpıyorsun, bazen bende düşünüyorum gerçekten çok sıkıcı olmaya başladı artık kafam kaldırmıyor yaşlanıyorum galiba
Kız normalde öyle olur spor daha çabuk verirsinn diye çıkan varr da vallaha düşüceğudumkız aç karnına spor yapılır mı bayılır kalırsın bir yerde sabah çıkma o zaman biraz atıştır öyle çık
Annenin kuzeni varmis işte arada kahve içersinÇok şükür annemin kuzenii var buraya geldiğimde ögrendikk ve liseden arkadaşım evlenip gelmiş buraya ama çok sık görüşemiyoruz daha buyaşında 3 tane kızı var onlarla uğraşıyor uymuyo birşeyimiz görüşme konusunda oyüzden pek şey etmiyorum
ben yapamıyorum canım başım ayrı dönüyor kaslarım ayrı düşüyor hoca bile anlıyorKız normalde öyle olur spor daha çabuk verirsinn diye çıkan varr da vallaha düşüceğudum![]()
Niye böyle oluyor kuzumAnnenin kuzeni varmis işte arada kahve içersinbende 30 senedir Bilecikte olmama rağmen yabancı hissediyorum bi tane bile arkadaşım yok
aynen öyle canımYaşlılık değill benimde almıyo kafam orda artıkk doğup büyüdüğüm istnabula kueban olurum ama yaşamak cok zorrlaştı
oda çoluk çocuk gidiyorum canım aradada arıyo hatta az önce aradı konuştuk bayaa gel diyo heppAnnenin kuzeni varmis işte arada kahve içersinbende 30 senedir Bilecikte olmama rağmen yabancı hissediyorum bi tane bile arkadaşım yok
evettt yaa bende dün öyle olunca bugün öyle yedim çıktımmben yapamıyorum canım başım ayrı dönüyor kaslarım ayrı düşüyor hoca bile anlıyoryani 1,5-2 saat önce yemem lazım tok karnına da olmuyor tabi
![]()
Korona laneti bi bitmedi burda bi okuldan bir sınıf karanrinaya alınmıştı valla çok zorlaştı ama tam kapanma olmayacakmış habeelerde söyledi ne yapalımoda çoluk çocuk gidiyorum canım aradada arıyo hatta az önce aradı konuştuk bayaa gel diyo hepp
ben ne zaman canım isterse gidiyorum çocuğu koorna olmuş orta ilkokula gidiyor onla uğraşıyor şuan![]()
biz orda kirada otursak 2.5 tan aşşağa kira yok haa olsada çok kötü mahallede evin için de oturursun 800 ze oda bodrumaynen öyle canım
evett olmucak çünkü aşılar geldiği için pek zorunlu olmuyorr artıkk okullarda geride kalıyor busefer öyle oluncaKorona laneti bi bitmedi burda bi okuldan bir sınıf karanrinaya alınmıştı valla çok zorlaştı ama tam kapanma olmayacakmış habeelerde söyledi ne yapalım![]()
Kolay mı evet hiç degil ben diyorum gel kahve içelim diye ama bilmiyorumNiye böyle oluyor kuzum
Ben çalışmıyorum sosyallesemiyorum haliyle, senin neden yok
Gerçi saçma bir soru
Kalabalıkta da olsan birileriyle anlaşmak, içini evini açabilmek ortak paydada olabilmek çok zor ama yine de cevabını merak ettim
canım burda evleri küçülttüler artık içiçe bide senin evin buraya göre baya büyük ve ferahtır.biz orda kirada otursak 2.5 tan aşşağa kira yok haa olsada çok kötü mahallede evin için de oturursun 800 ze oda bodrumben burdaa site bile havuzu sporu varr herşeyii amaa kiraya 1400 ze veriyoruz bedavaa
evimde bayada büyük mutfak desen salondan biraz küçük yani oyüzden buranın yaşantısı çok iyi
ona bakarsan bee kuzum bende çalışıyordum bekarkenn işyerinde çok sosyalleşemedimNiye böyle oluyor kuzum
Ben çalışmıyorum sosyallesemiyorum haliyle, senin neden yok
Gerçi saçma bir soru
Kalabalıkta da olsan birileriyle anlaşmak, içini evini açabilmek ortak paydada olabilmek çok zor ama yine de cevabını merak ettim
İstanbul çok pahalı bir şehir valla ben yaşamaya tercih etmezdimcanım burda evleri küçülttüler artık içiçe bide senin evin buraya göre baya büyük ve ferahtır.
çok iyi 1400 herşeyi de varmış ne kadar güzel benim bir arkadaş 1+1 tuttu 2800 veriyor düşün
işteee aha yanii hele heleee bide küçük yapmışlarrr mutlak bi kişilik yapıyolar resmen yaaacanım burda evleri küçülttüler artık içiçe bide senin evin buraya göre baya büyük ve ferahtır.
çok iyi 1400 herşeyi de varmış ne kadar güzel benim bir arkadaş 1+1 tuttu 2800 veriyor düşün