Cerkezkoyde kimse yok Demi senin
Çok şükür annemin kuzenii var buraya geldiğimde ögrendikk ve liseden arkadaşım evlenip gelmiş buraya ama çok sık görüşemiyoruz daha buyaşında 3 tane kızı var onlarla uğraşıyor uymuyo birşeyimiz görüşme konusunda oyüzden pek şey etmiyorum

Evett mesela ben burayı benimsedim vee çok seviyorum burayı sessiz sakin kafamı dinliyorum gelen arabasıyla geliyo gelmek isteyen geliyor artik istanbulun çivisi çıktıı yaşanmıyo orda 15 dklık yolumuzla 1 saat gidiyoruz arabayla ordan oraya istanbulun içinde yani
aynen öyle adım adım ilerliyorsun yolda yürürken bile birilerine çarpıyorsun, bazen bende düşünüyorum gerçekten çok sıkıcı olmaya başladı artık kafam kaldırmıyor yaşlanıyorum galiba

• Beğen
Reactions: Jou
aynen öyle adım adım ilerliyorsun yolda yürürken bile birilerine çarpıyorsun, bazen bende düşünüyorum gerçekten çok sıkıcı olmaya başladı artık kafam kaldırmıyor yaşlanıyorum galiba
Yaşlılık değill benimde almıyo kafam orda artıkk doğup büyüdüğüm istanbula kurban olurum ama yaşamak cok zorrlaştı

Son düzenleme:
Çok şükür annemin kuzenii var buraya geldiğimde ögrendikk ve liseden arkadaşım evlenip gelmiş buraya ama çok sık görüşemiyoruz daha buyaşında 3 tane kızı var onlarla uğraşıyor uymuyo birşeyimiz görüşme konusunda oyüzden pek şey etmiyorum
Annenin kuzeni varmis işte arada kahve içersin🤗 bende 30 senedir Bilecikte olmama rağmen yabancı hissediyorum bi tane bile arkadaşım yok

Annenin kuzeni varmis işte arada kahve içersin🤗 bende 30 senedir Bilecikte olmama rağmen yabancı hissediyorum bi tane bile arkadaşım yok
Niye böyle oluyor kuzum
Ben çalışmıyorum sosyallesemiyorum haliyle, senin neden yok
Gerçi saçma bir soru

Kalabalıkta da olsan birileriyle anlaşmak, içini evini açabilmek ortak paydada olabilmek çok zor ama yine de cevabını merak ettim

oda çoluk çocuk gidiyorum canım aradada arıyo hatta az önce aradı konuştuk bayaa gel diyo hepp
ben ne zaman canım isterse gidiyorum çocuğu koorna olmuş orta ilkokula gidiyor onla uğraşıyor şuan :(

oda çoluk çocuk gidiyorum canım aradada arıyo hatta az önce aradı konuştuk bayaa gel diyo hepp
ben ne zaman canım isterse gidiyorum çocuğu koorna olmuş orta ilkokula gidiyor onla uğraşıyor şuan :KK43:
Korona laneti bi bitmedi burda bi okuldan bir sınıf karanrinaya alınmıştı valla çok zorlaştı ama tam kapanma olmayacakmış habeelerde söyledi ne yapalım:KK43:

• Üzgünüm
Reactions: Jou
aynen öyle canım
biz orda kirada otursak 2.5 tan aşşağa kira yok haa olsada çok kötü mahallede evin için de oturursun 800 ze oda bodrum 😒 ben burdaa site bile havuzu sporu varr herşeyii amaa kiraya 1400 ze veriyoruz bedavaa
evimde bayada büyük mutfak desen salondan biraz küçük yani oyüzden buranın yaşantısı çok iyi

Korona laneti bi bitmedi burda bi okuldan bir sınıf karanrinaya alınmıştı valla çok zorlaştı ama tam kapanma olmayacakmış habeelerde söyledi ne yapalım:KK43:
evett olmucak çünkü aşılar geldiği için pek zorunlu olmuyorr artıkk okullarda geride kalıyor busefer öyle olunca
zaten korona geldiğin den beri çok sık görüşemedik gittik geldik ama iştee eskisi gibi olmuyo hep yasaklar geldi birşey oldu

Niye böyle oluyor kuzum
Gerçi saçma bir soru

Kalabalıkta da olsan birileriyle anlaşmak, içini evini açabilmek ortak paydada olabilmek çok zor ama yine de cevabını merak ettim
Kolay mı evet hiç degil ben diyorum gel kahve içelim diye ama bilmiyorum
Bi tane sağlam arladaş yok güven yok insanlara :(

biz orda kirada otursak 2.5 tan aşşağa kira yok haa olsada çok kötü mahallede evin için de oturursun 800 ze oda bodrum 😒 ben burdaa site bile havuzu sporu varr herşeyii amaa kiraya 1400 ze veriyoruz bedavaa
evimde bayada büyük mutfak desen salondan biraz küçük yani oyüzden buranın yaşantısı çok iyi
canım burda evleri küçülttüler artık içiçe bide senin evin buraya göre baya büyük ve ferahtır.
çok iyi 1400 herşeyi de varmış ne kadar güzel benim bir arkadaş 1+1 tuttu 2800 veriyor düşün

Niye böyle oluyor kuzum
Gerçi saçma bir soru

ona bakarsan bee kuzum bende çalışıyordum bekarkenn işyerinde çok sosyalleşemedim
kolay kolay kimseyle konuşmam önce tanırım ona göre davranırımm baktım iyi biri rahat konuşurum :D
all ayrıldım sonra bi ara konuştumm ettikk koptuk

canım burda evleri küçülttüler artık içiçe bide senin evin buraya göre baya büyük ve ferahtır.
çok iyi 1400 herşeyi de varmış ne kadar güzel benim bir arkadaş 1+1 tuttu 2800 veriyor düşün
İstanbul çok pahalı bir şehir valla ben yaşamaya tercih etmezdim 🤣🤣🤣

işteee aha yanii hele heleee bide küçük yapmışlarrr mutlak bi kişilik yapıyolar resmen yaaa
burda yeni siteler varr şuan yaptılar mutfaklar benimkinden daha büyük ferahh satılık hep satılığıda 350 450 500 gidiyor
ayyyy bitane çok güzeldi ev 350 di mutfak desen burdan güzeldii biz kadınalr mutfak hastası zaten mutfak evin bi köşesi gibi kaptılar vallahii bizde bu yaz ayarlayamadık zaten parayı öyle kaldıı ama hala bak diyor eşim uygun olurda yakalarız diyor

Back
X