- 25 Ağustos 2019
- 62.522
- 120.070
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.361
dimiiii hatta burda gökkuşağı evler var villa zamanında çok ucuzmuşş gelen kapmış hemennburaya göre rahat alırsınız ben bazen bakıyorum denk gelince küçücük eski evlere öyle rakamlar istiyorlar ki mecbur kalan alıyor tabi. Burdan kaç tane tanıdığım gitti senin oraya yıllar önce ev aldılar sonrada oraya yerleştiler şimdi keşke daha erken gelseydik diyorlar
Yok aaayYerli jolie diyor bildigi angelina jolieye benziyor
öyle oluyor gidenler halinden memnunahaaa ben yeni evliydimm evde kıymet kopardım kocama gidelim istanbula sonra dedim iyikide gitmedik
oooooo arkadaşının alnından öperumm artukk trakyaluyukkköyle oluyor gidenler halinden memnunhep yakın bir arkadaşım daha trakyaya gidiyor mesela bıktım istanbuldan diyor
EVETTTTTTTT
böyle bir teklifle gelen kişiye asla hayır diyeceğimi düşünmüyorum
minnosla aynıoooooo arkadaşının alnından öperumm artukk trakyaluyukkk
ne zaman evleniyor kıızz
ayyyyy içimmm bi hoş oldu nedense ya senin yerinede böyle heyecanlandım şinidennböyle bir teklifle gelen kişiye asla hayır diyeceğimi düşünmüyorum
az paylaşıyımda evrene gönderiyim belki döner dolaşır beni bulur
vallahaamııı kızzzz geliyon muminnosla aynı
iyi yapııyolar vallaaa tekrar mutluluğunu paylaşıyorlarGeçen gün dügün oldu adamında kadının da ikinci evliligi ama çok güzel oldu dügünleriikinci üçüncü evlenenler dügün yapıyor artık
inşaAllah canım ama tekirdağ değilvallahaamııı kızzzz geliyon mu
neresuduuuuinşaAllah canım ama tekirdağ değil
Kaderin benim gibiama alişıcan bee guzzuumm
Yok ya ben geçen gün isim soyisim gerektirin bir işlem yaptırdım afalladım ama yine ailemin soyadını söyledimSoyadına alistin mi
kırklarelineresuduuuu
ayyy orasıda güzelll ben çok kez gittim ordada var akrabamızzkırklareli
o daha bir süre devam edebilir
Yok ya ben geçen gün isim soyisim gerektirin bir işlem yaptırdım afalladım ama yine ailemin soyadını söyledim
kız sen rizeli değil miydin orda da mı akraban varayyy orasıda güzelll ben çok kez gittim ordada var akrabamızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?