- 25 Ağustos 2019
- 62.522
- 120.070
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.401
şansın boll olsunn ama ateşlide olsun olmasa olamzzzAynen bitanemçok şanslı bi garıyam
Ateş olmadan olur mu lenşansın boll olsunn ama ateşlide olsun olmasa olamzzz
gerçekten iyikide burası varmışta iyiki üye olmuşumda katılmışımm
sizler gibi arkadaşım kardeşim olduğuna çok mutluyum
herkes için geçrli konuştuklarım
hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeAteş olmadan olur mu lenateş=dut
Abooouuvvhemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iyileştimmiiii hele habu zeytinn paçisiiii heeehhhhAbooouuvvaaaah kocişkirellamı özledim
Tam olarak iyileşmediiyileştimmiiii hele habu zeytinn paçisiiii heeehhhh
banada çok iyi geldi gerçekten psikolojik olarakdaevet canım gerçekten çok iyi geldi burası
bende öyleyim elço arkadaşlarım arıyor inanırmısın açmıyorum telefonugerçekten öyle arkadaşlarım var grup var o başka burası sizlerle çok farklıı
inanın sizinle konuştuğum kadar onlarla bukadar sohbetim yok
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvTam olarak iyileşmediama biz gene de hallediyoz o işi
Jou gezgin çıktı mübarek
iştee kafalarmı uyuşmuyor desem rahatmı konuşulmuyor desemm gerçekten bilmiyorumbanada çok iyi geldi gerçekten psikolojik olarakda
bende öyleyim elço arkadaşlarım arıyor inanırmısın açmıyorum telefonu
Sanırım bizi anlamıyorlar ama burada daha rahatıziştee kafalarmı uyuşmuyor desem rahatmı konuşulmuyor desemm gerçekten bilmiyorum
en samimi arkadaşımı bile kale almıyorumm
çünkü hep aynı konular
Ha öyle oldu bitti ye de getirmiyoz hahuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
uleeeee senin oturduğun yerde bile varrrraynen kız akraba falan çıkmayalım baksana her yerde tanıdıkları varmış
aynen canım bir yerden sonra kopuyoriştee kafalarmı uyuşmuyor desem rahatmı konuşulmuyor desemm gerçekten bilmiyorum
çünkü hep aynı konular
Al benden de o kadar. Normalde öyle komşum falan yok önce çok sıkılırdım evde yalnızlık hissederdim. Ama burası sayesinde çok iyiyimiştee kafalarmı uyuşmuyor desem rahatmı konuşulmuyor desemm gerçekten bilmiyorum
çünkü hep aynı konular
evetttt anlamıyolarrrSanırım bizi anlamıyorlar ama burada daha rahatız
yerimm senii dutummm neşemizz boll olsun heppHa öyle oldu bitti ye de getirmiyoz ha
Ay topikteyiz demi.
Amin aminevetttt anlamıyolarrr
yerimm senii dutummm neşemizz boll olsun hepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?