- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.561
Minik bir sevinç kuşlar gibi kanatlandırip özgür kilabiliyor ruhumuzu. İnşallah çabuk atlatirsin bu daralma hallerini.Hayırlı akşamlar nasılsınız hanimlar,
bu Ankara bı bana mı boğucu geliyorheryer mi öyle.. boğucu olan bizim dünyamız mi yoksa.. ama yıllar oldu sevemedim gitti
daraldim biraz kusura bakmayın minik bı iç dökus yaptım.
Her yemek sonrası oluyor mu bu ?Merhaba nikocum
Etiket için çok teşekkür ederim.
Bildirimler gelmeyince biraz üşengeçliğimden bulamıyorum mis kokulu sayfamızı . Nöbetten geldim akşam saatlerinde yemek sonrası yorgunluk kendini hissettirdi onun dışında iyiyim bitanemsen de iyi misin?
Madamim dündü sanırım gebelik Tebrikler ini gördüm. İnşallah yanlış hatırlamıyorum. Öyleyse çok sevindim ben de. Sağlıkla dünyaya gelmesini dilerim. Hayırlı olsun canımElbette canim herkese soruyorum hoşgeldin bu arada seni ilk defa gördüm burda
Şükür Allah aSen nasilsim minnosum aaahh ekim geliyorrr Kalbin pır pırr atar simdi
Şükür mavişim her halimize
Cok iyiyim hamdolsun dutumm
Joumm
Yok nikom bugün sabahtan beri dinlenemedim genelde enerjim yeterdi. Ama belli aralıklarla tabi ki kan değerlerine baktırmak lazım. Neredeyse bir yıl oldu doktora kontrol amaçlı gitmeliyim. Hacamat çok istiyorum şifasina inanıyorum migren atakları yaşayabiliyor um zaman zaman. Çok geçmiş olsun şifa olsun canım, yerinde bir karar vermişsin . Joum minnoşum beni de etiketlerdi ama meşgul olduğumu düşünmüşlerdir.Her yemek sonrası oluyor mu bu ?
Kolesterolün mu var acaba kan sayımı yaptırıyor musun ? İyiyim bende
Biraz çiğ badem yiyorum
Üç dört gündür hacamat sebebiyle et süt yumurta faydalı ne varsa uzak kaldım
Bari dedim çiğ badem içiyle cevizle filan alayım alamadiklariimi.
Bugün hacamat oldum
Sen daha önce bu hacamati tecrübe Ettin mi bir faydasini gördün mu?
bende çok üşeniyorum sayfayı nasıl bulucam derkenJou nun etiketi kurtarıyor beni de sagolsu.
Baktır baktır lütfenYok nikom bugün sabahtan beri dinlenemedim genelde enerjim yeterdi. Ama belli aralıklarla tabi ki kan değerlerine baktırmak lazım. Neredeyse bir yıl oldu doktora kontrol amaçlı gitmeliyim. Hacamat çok istiyorum şifasina inanıyorum migren atakları yaşayabiliyor um zaman zaman. Çok geçmiş olsun şifa olsun canım, yerinde bir karar vermişsin . Joum minnoşum beni de etiketlerdi ama meşgul olduğumu düşünmüşlerdir.Bu akşam sen yetiştin imdadıma.
Hee kızz elhanımmm ben mesgulsun düşündümm etiketlediğimde pek gelemiyodun ya heralde alışkanligıma vurdu bundan sonra bırakmam seni yineYok nikom bugün sabahtan beri dinlenemedim genelde enerjim yeterdi. Ama belli aralıklarla tabi ki kan değerlerine baktırmak lazım. Neredeyse bir yıl oldu doktora kontrol amaçlı gitmeliyim. Hacamat çok istiyorum şifasina inanıyorum migren atakları yaşayabiliyor um zaman zaman. Çok geçmiş olsun şifa olsun canım, yerinde bir karar vermişsin . Joum minnoşum beni de etiketlerdi ama meşgul olduğumu düşünmüşlerdir.Bu akşam sen yetiştin imdadıma.
Hoşceldunnn mavoo napiinnHellooooğğ canlarım iyi akşamlar hepinize
Napiim tatlım kedilerle ilgilendim oturuyorum şimdiHoşceldunnn mavoo napiinn
Keşke benimde kedim olsa, isirirdim şimdi ne guzelNapiim tatlım kedilerle ilgilendim oturuyorum şimdiSen napiin
Seviyom seviyom sevmelere doymuyor beyefendimizKeşke benimde kedim olsa, isirirdim şimdi ne guzel
Masterchef izliyoruzz kızz yaaaa kaçgündür neftlixe sguid game dizisi varmış herkes izliyo ben izleyemiyorum lağnet olasuuNapiim tatlım kedilerle ilgilendim oturuyorum şimdiSen napiin
Resim atsana ya noluuuuurSeviyom seviyom sevmelere doymuyor beyefendimiz
Allah razı olsunMadamim dündü sanırım gebelik Tebrikler ini gördüm. İnşallah yanlış hatırlamıyorum. Öyleyse çok sevindim ben de. Sağlıkla dünyaya gelmesini dilerim. Hayırlı olsun canım
Yeni bı dizi başlamış onu izledim biraz yargı. Kitap okudum. Öyle boyle oyalaniyoruz isteBende bogulurum Ankara'da
İyiyim diyeyim iyi olayım
Sen nasılsın
Yok. Yıllardır burdayız ailecek isimde burda. İnşallah, evlenip başka diyarlara gitmek nasip olurevlendiniz orayamı gittiniz acaba
Ben orada yaşıyordum.Yeni bı dizi başlamış onu izledim biraz yargı. Kitap okudum. Öyle boyle oyalaniyoruz iste
Havalar sogudukca Ankara daha bı ıssız geliyor sanki. Sen hangi semttesin
Amin çok teşekkürlerMinik bir sevinç kuşlar gibi kanatlandırip özgür kilabiliyor ruhumuzu. İnşallah çabuk atlatirsin bu daralma hallerini.
İzmir güzeldir. Ankara'yı aratmaz. Sevdiklerin dışındaBen orada yaşıyordum.
İzmir'e gelin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?