Minik bir sevinç kuşlar gibi kanatlandırip özgür kilabiliyor ruhumuzu. İnşallah çabuk atlatirsin bu daralma hallerini.

Her yemek sonrası oluyor mu bu ?
Kolesterolün mu var acaba kan sayımı yaptırıyor musun ? İyiyim bende
Biraz çiğ badem yiyorum
Üç dört gündür hacamat sebebiyle et süt yumurta faydalı ne varsa uzak kaldım
Bari dedim çiğ badem içiyle cevizle filan alayım alamadiklariimi.

Bugün hacamat oldum
Sen daha önce bu hacamati tecrübe Ettin mi bir faydasini gördün mu?

bende çok üşeniyorum sayfayı nasıl bulucam derken Jou nun etiketi kurtarıyor beni de sagolsu.

Madamim dündü sanırım gebelik Tebrikler ini gördüm. İnşallah yanlış hatırlamıyorum. Öyleyse çok sevindim ben de. Sağlıkla dünyaya gelmesini dilerim. Hayırlı olsun canım

Yok nikom bugün sabahtan beri dinlenemedim genelde enerjim yeterdi. Ama belli aralıklarla tabi ki kan değerlerine baktırmak lazım. Neredeyse bir yıl oldu doktora kontrol amaçlı gitmeliyim. Hacamat çok istiyorum şifasina inanıyorum migren atakları yaşayabiliyor um zaman zaman. Çok geçmiş olsun şifa olsun canım, yerinde bir karar vermişsin . Joum minnoşum beni de etiketlerdi ama meşgul olduğumu düşünmüşlerdir. Bu akşam sen yetiştin imdadıma.

Baktır baktır lütfen

Hee kızz elhanımmm ben mesgulsun düşündümm etiketlediğimde pek gelemiyodun ya heralde alışkanligıma vurdu bundan sonra bırakmam seni yine

Madamim dündü sanırım gebelik Tebrikler ini gördüm. İnşallah yanlış hatırlamıyorum. Öyleyse çok sevindim ben de. Sağlıkla dünyaya gelmesini dilerim. Hayırlı olsun canım
Allah razı olsun Nasipse var bakalim birseyler Cok tesekkür ederim senle tanismamistik ama sana abla diyor kizlar bizden büyüksün galiba bende müsadenle abla diyebilir miyim

Minik bir sevinç kuşlar gibi kanatlandırip özgür kilabiliyor ruhumuzu. İnşallah çabuk atlatirsin bu daralma hallerini.
Amin çok teşekkürler cümlemize Rabbim kalp genişliği versin. Orası daralinca, yer gök de sıkıştırıyor sanki
Ahh evet bilmez miyim sanırım bu ara ihtiyacım var. Kalbimi de ruhumuda düşünmekten yormayacagim bir zaman dilimine girmek istiyorum. Tedbili mekan da ferahlık vardır sözü mü bizi etkiliyor bilmem, içimizde ki dünyanin da iklimini değiştirecek sanıyoruz. Topu Ankara ya attım, o düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…