- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.581
Güzel anilar biriktikce Ankara daha bir sevimli, yaşanası yer haline gelecek.Zamana ihtiyacınız var biraz.Amin çok teşekkürlercümlemize Rabbim kalp genişliği versin. Orası daralinca, yer gök de sıkıştırıyor sanki
Ahh evet bilmez miyimsanırım bu ara ihtiyacım var. Kalbimi de ruhumuda düşünmekten yormayacagim bir zaman dilimine girmek istiyorum. Tedbili mekan da ferahlık vardır sözü mü bizi etkiliyor bilmem, içimizde ki dünyanin da iklimini değiştirecek sanıyoruz. Topu Ankara ya attım, o düşünsün
Nasip olur inşallah.Allah razı olsunNasipse var bakalim birseyler Cok tesekkür ederim senle tanismamistik ama sana abla diyor kizlar bizden büyüksün galiba bende müsadenle abla diyebilir miyim
Canım Elçinim hiç önemli değil bir şekilde enerjin geliyor benim navigasyonda iş yok tam adrese getiremiyor.Hee kızz elhanımmm ben mesgulsun düşündümm etiketlediğimde pek gelemiyodun ya heralde alışkanligıma vurdu bundan sonra bırakmam seni yine
Merhaba Selamlar bendendeGüzel anilar biriktikce Ankara daha bir sevimli, yaşanası yer haline gelecek.Zamana ihtiyacınız var biraz.
Önce kelam sonra selam oldu benimki... merhaba Astor
YaaaaGünaydın
Bugün siyah kalp çünkü balığımız öldü
Bu topikteki herkes birer inciMerhaba Selamlar bendendeForumun en sıcakkanlı üyeleri, kesinlikle buraya toplanmış
Epey zamandır Ankara dayım aslında. Okul hayatim başka şehirlerde geçti. Mezun oldup işe başladigimdan beri burdayım
anla o navigasyon yüzünden ben adanada tam 2 saat kayboludumCanım Elçinim hiç önemli değil bir şekilde enerjin geliyor benim navigasyonda iş yok tam adrese getiremiyor.
Bende öyle burda gördüğüm arkadaslari sanki hep taniyormusum gibiNasip olur inşallah.
Kahveseverlerde gördüğüm isimlere hiç yabancılık çekmiyorumcok memnun olurum abla demene kuzum.
günaydın madamBende öyle burda gördüğüm arkadaslari sanki hep taniyormusum gibiAllah razi olsun abla
Allah hepimizden razı olsun canım.Bende öyle burda gördüğüm arkadaslari sanki hep taniyormusum gibiAllah razi olsun abla
Yön kavramını Allah bize kıt vermiş makinalarda iş yok tatlımanla o navigasyon yüzünden ben adanada tam 2 saat kayboludum
Ayy yok abla mesela buradan dönün diyor ya dönüyorum bir bakıyorum başka yerdeyim adanada ben tüm köyleri gezdimYön kavramını Allah bize kıt vermiş makinalarda iş yok tatlım
günaydın mavişşşGünaydın kızlar
Inşaallah canımmYok. Yıllardır burdayız ailecek isimde burda. İnşallah, evlenip başka diyarlara gitmek nasip olur
Seni yerriiiimmmmm ama bennn kitır kıtırrr hemdeeeeeeeeCanım Elçinim hiç önemli değil bir şekilde enerjin geliyor benim navigasyonda iş yok tam adrese getiremiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?