Akşamdan belliydi çok yavaşlamıştı anladım eşim suyunu falan değiştirdi canlandı biraz. Sabah uyanır uyanmaz hemen gittim bakamıylrumda korkuyorum uzaktan baktım sanki hareketsiz gibi geldi. Eşime dedi baktı ölmüş. Dedim al hemen görmiyim. İşe giderken aldı götürdü

canımmmm yaaa ne zamandır sizinle beraber

canımmmm yaaa ne zamandır sizinle beraber
1 bucuk haftadır daha çok yeni canımm. Ama benim haberim yoktu eşim almış. İlk defa alıyoruz oda bilgisiz satanın kabahati aslıda bunu satmış bu şekilde. 1 fanus 3 balık. Ben sonra internetten araştırdım japon balıklaro çok çabuk suyu pislettiklerinden fanusta yaşamazlarmış. Suyun oksijeni bitermiş hemen. Birde 3 tane birden
Akvaryum alırım dedi ben böyle dedikce ama alama kadar da gitti birisi

Ayyy noldu kim öldü

suyu sık değiştir o halde alana kadar

Canim acikcasi ara ara girip cikiyorum diyelim uzun süree kalamiyorum malum ev isi cocuk derken geciyo zaman Hızınıza yetisemiyorum yazismalara falan bazen kacirabiliyorum ama elimden geldigince hepinizi takipteyim
işler hiç bitmez ben de rahat rahat soruyorum çocuk var ev var eş var kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…