- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #30.021
olurrr kuzumm bende öyle ediyorumm zatennAynen canım artık beklicem onu
Hadi ben gideyimde az evi toplayıp temizliyim. Birde sigara böreği buzluğa atmıştım önceden ben. Onları çözdürdüm. Şimdi kızartnadan üstüne yumurta sürüp fırına atsam nasıl olur ya. Kızartma istemiyorum hiç cazır cuzur
Tamam bende öyle yapayım o halde ocağımı falan temizliyim şimdi.olurrr kuzumm bende öyle ediyorumm zatenn
hahahaaha o hiç belli olmazz perımmmmTamam bende öyle yapayım o halde ocağımı falan temizliyim şimdi.
Hadi çok konuşmayın ben gelene kdar
Hepiniz çıkın siteden okuyamıyorum sonra çok birikiyor yahahahaaha o hiç belli olmazz perımmmm
haklısınnn benimde başıma geleyy şuan kimse yokkHepiniz çıkın siteden okuyamıyorum sonra çok birikiyor ya
ben yaptumm dutummYav ben daha kahvaltı yapacam . Durun yarım saat sonr hep beraber yapak temizliği
amann valla ne mügeeymiş kaynanamlara gidiyorum sabah sabah açıyolar mügeyiimüge ye de yetişemedim
Ne bilim izlicek başka bişey de yok. O çekiyo beniamann valla ne mügeeymiş kaynanamlara gidiyorum sabah sabah açıyolar mügeyii,
tamamm herşey biliyo öğreniyo harika birkadında öyle programlar hepten geriyo beni
vallaha sabah sabah hpe öyle programalar var aşko haklısınnNe bilim izlicek başka bişey de yok. O çekiyo beni
Kızlar hala grip. Sanırım bende oluyorum. Burnum akıyo bugünvallaha sabah sabah hpe öyle programalar var aşko haklısınn
sen nasılsın kızlarun nasıll
Hiç bilmiyorum nasılmış konusu nehaklısınnn benimde başıma geleyy şuan kimse yokk
bende işime odaklanemmm şu korelinin bi filmi var ya onu izlicem herkes çok övüyo
squid game diye
Dutum bende yapcam kahvaltı. Kahbaltıya kadar evi toparlıyım bul mak. Falan boşaltcam yatağı toplıcam. Sonra kahvaltı yaparım sonrasın da bir süpür sil kalsınYav ben daha kahvaltı yapacam . Durun yarım saat sonr hep beraber yapak temizliği
Normalde bende öyle yapıyom bugün götümcem aradı geç kaldımDutum bende yapcam kahvaltı. Kahbaltıya kadar evi toparlıyım bul mak. Falan boşaltcam yatağı toplıcam. Sonra kahvaltı yaparım sonrasın da bir süpür sil kalsın
herkese bi salgın zaten kuzummKızlar hala grip. Sanırım bende oluyorum. Burnum akıyo bugün
herkes çok övey vallaha aksiyonmuş ama 2 ci sezonunu bile bekliyolarHiç bilmiyorum nasılmış konusu ne
boşver kaloriyi ye gitsinbir dilim kaç kalorii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?