- 18 Kasım 2020
- 20.831
- 50.087
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.981
inşalah canımmPrensesim ne oldu bebegim
Ya stres hepsi dügünden sonra geçecek hepsi
Evet misafir için yapabileceğim en pratik şwylwri yaptımMozaik pasta
Pratik ama gene uğraştırıyorr biskuvileri kır soslari hallett falann strecle gecir oda bi zahhmetEvet misafir için yapabileceğim en pratik şwylwri yaptım
Ayyyy benimde gözüm dolduKapatalım konuyu ben kötü oldum büroda avukat gördü ağladığımı geldi sarıldı bir dahaa ağladım o da ağladı duruşmaya gitti şimdi gözler yaşlı insanlarda üzülüyor benim yüzümden
Ama diğerleri kadar değil olsunPratik ama gene uğraştırıyorr biskuvileri kır soslari hallett falann strecle gecir oda bi zahhmet
hadi kapatalım konuyuAyyyy benimde gözüm doldu
Al al bir dilim uzatıyım yiyivwrBayılırımama almyim
ben bunu baton kek kalıbında yapıyorum bir akşamda bitiyor ikişer üçer
yookk kızz peri yapmışş mozaik pastahadi kapatalım konuyu
pastamı yapıyorsun
öyleee tabii en azından genede uğraştın boşverAma diğerleri kadar değil olsun
Bebegim benim gel bide ben sarılayayım sanaKapatalım konuyu ben kötü oldum büroda avukat gördü ağladığımı geldi sarıldı bir dahaa ağladım o da ağladı duruşmaya gitti şimdi gözler yaşlı insanlarda üzülüyor benim yüzümden
Bende onda yapıcaktım. Ama malzeme az geldi gözüme sanki ince olur çok gibi hissettim koymadım onaben bunu baton kek kalıbında yapıyorum bir akşamda bitiyor ikişer üçer
Evet com hadi gelin yiyelim hep birlikteöyleee tabii en azından genede uğraştın boşver
bir dilim kaç kaloriiEvet com hadi gelin yiyelim hep birliktebende azcık uzundan yerim sizin hatrınıza
Bilmiyorumkibir dilim kaç kalorii
acaba niye böyle öldüler yaa ne çabuk oysaki daha küçüklerBilmiyorumki1 öğün yerine yenilebilir.
Coo balıkların biri daha öldü galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?