acaba niye böyle öldüler yaa ne çabuk oysaki daha küçükler
Yaa coo üşüdülermi acaba birkaç gece kapıyı açık unutmuşuz hep. Birde eşim alırken arkadaşıda almış onunla. Onlarınkiler yaşıyormuş ama hiç sularını değiştirmemişler. Mutfakta durmuş hep yemek falan yapılırken sıcaklığıyla heralde. Ama su çok pis oluyor değişyirmeden nasıl olurki. Birde bizim bir bidonda beklemiş su vardı ondan koyuyorduk. O suda soğuk olabilir

Yaaa eski suyuyla beraber azcıkta olsa onla beraber koyabilirsiniz ben nasıl yapıyorum bak
gece önce su koyuyorum ılık su çok soğuk değill
1 gün bekletiyorum ertesi gün temiz suya atıyorum hepsini hep öyle yaptık biz birşey olmadı
biz çok araştırdık bunun yüzünden ya çok hassas bir şey zaten
eşimde bazen arada eski suyundan alır biraz ama sanırım çok soğuk olduğundandır sizinki

Eski suyundan biraz kalmalıymış sanırım 3te 1 ini bırakıp üzerine yeni dinlenmiş su eklemeliymişiz. Tabi suların dereceleri 20 derece falan olmalıymış. Ben ölçemiyırumki. Birde dinlenmiş su çanaşır astığım odada. O odanında camı açık sürekli. Soğuk olabilir o su
Ay nebileyim ya şimdi gidip bakmıyorum da ama hareketsiz sabah beri. Annem gelain aldırcam ona

Reactions: Jou
öyle olması lazım evettt elinle anlayabilirsinkii ılıksa tamamdırr zaten

öyle olması lazım evettt elinle anlayabilirsinkii ılıksa tamamdırr zaten
Değişim işleminide eşim yapıyor ben korkak tavuk kaçırıırım düşürüürüm diye ellemiyorum bak hareketsiz yatıyor salona giremiyorum ya

yapcak birşey yok beee aşko annen geldimi hallederr
Aynen canım artık beklicem onu
Hadi ben gideyimde az evi toplayıp temizliyim. Birde sigara böreği buzluğa atmıştım önceden ben. Onları çözdürdüm. Şimdi kızartnadan üstüne yumurta sürüp fırına atsam nasıl olur ya. Kızartma istemiyorum hiç cazır cuzur

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…