- 28 Haziran 2011
- 63.696
- 159.900
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #30.101
Off cumartesiÖzlemişimmmmmm
Canim benimm valla seni kaç gündür göremedim ya da denk gelemedim aklima düstünInternetim yok bitanecim yazamıyorum
Çok özledim ama yazamıyorum kuzucum, allah razı olsunCanim benimm valla seni kaç gündür göremedim ya da denk gelemedim aklima düstün
2 gün kaldı ama çok zor geçiyordur eminimkiOff cumartesi
Senin canin sagolsun kuzummÇok özledim ama yazamıyorum kuzucum, allah razı olsun
iyiyim canım çokşükürŞükür Allah a minnosum sen nasilsin
aminnn canım aminnnAllah iyilik versin minnosum
EvettBal perisi mi
Evet kız harry potter izlemedinizmi onun gittiği okul
Harry potterin okulunun ismi kuzum
anlamıylada aynı zaten melo büyücülük yanii aynı şeyy güzel güzell ne nickmiş ya sabah beri periyi konuşuyoruzz yeterr
Hepinize büyü yapıcam hokuss pokysss ne muratınız varsa olunusss
anlamıylada aynı zaten melo büyücülük yanii aynı şeyy güzel güzell ne nickmiş ya sabah beri periyi konuşuyoruzz yeterr
o okus pokuss larla bana bebük verrrHepinize büyü yapıcam hokuss pokysss ne muratınız varsa olunusss
ahahahahah yap kız beni prenses yap cadılardan kaçayım prensimi bulayımHepinize büyü yapıcam hokuss pokysss ne muratınız varsa olunusss
Ne konuştunuz lan ne dedikodumu ettiniz okuyamadım bildirimlere baktım sadeceanlamıylada aynı zaten melo büyücülük yanii aynı şeyy güzel güzell ne nickmiş ya sabah beri periyi konuşuyoruzz yeterr
dakkabaşıı nickine muhabbett yavvvNe konuştunuz lan ne dedikodumu ettiniz okuyamadım bildirimlere baktım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?