- 27 Mart 2019
- 30.574
- 113.661
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #30.221
Allah iyiligini versin13.burç Sinsiletta burcu
Genelde çoğu elti ve gorumceler Sinsiletta burcu oluyorlar
BUlamadik canım yaOoooooo ne kısmet thele anlat bakemmmkoca mı bulduk sana
Tabikii resim görsende içini ısıtması lazımm etkilenmen lazım gördünmü zaten nasip degilmiş o kişi demekki allahh biran önce hayırlı bi eş nasip etsin inşaallahhBUlamadik canım yaaday bana göre değildi. 33 yaşındayım. Biri 38 yaşında dediler. Adamın fotosu en az 50 diyor. Bana enfazla 23-24 diyor görenler. Minyon bı yüzüm Var.
Hayırlısıyla içimin isinacagi biri çıksın dua edin kizlar
Merhaba canım tekrar tekrar hoşgeldiinKizlar hepinize iyi akşamlar uzun zamandır gelmiyordum buralara(yaklaşık 2 3yil kadar)bugün kahvemi yaptımda geldimhepinize afiyet olsun
İnşallah amin canımTabikii resim görsende içini ısıtması lazımm etkilenmen lazım gördünmü zaten nasip degilmiş o kişi demekki allahh biran önce hayırlı bi eş nasip etsin inşaallahh
Amiinn inşaallahhİnşallah amin canımAllah büyük, tüm bekarlara hayırlı eşler nasip olsun. Tabi kalbi güzel olan bekarlara
Minikti büyümüş biraz, 3 aylik gibi büyüklüğü.Yaaaaatekirim benim, yetişkin sanki demi
Sahillerde benim icin deriiiin derin nefes al, mis havayı icine cek. Ne güzel anlattın öyle..... Gözümde canlandı. Cok hoş bi manzara...Hava durumu çok iyi canım benim .
sahiller dolu oturmalik çay icmelik kitap okumalik
sifa olsun
kahveden de vazgecemiyorsun her yerde kahve
Günaydın canım benimcoconatt
BlueBerry4268
@ASSOSyal
@Migim
@Buralardutluuugdu
Madammor
@Elhan
mavikelebek34
Cookiie
MssPARE
clara
Günaydın mis çiçeklerim
Hamüşlü helee günaydın canuummBu da benden olsun kızlarEki Görüntüle 2925094
Çok şükür birtanemHamüşlü helee günaydın canuumm
Afiyet bal şeker olsunn
Nasılsın herşey yolundamı
Çok iyiyimm cok şükürr yaaÇok şükür birtanemgünaydın olsun hepinize . Sen nasılsın iyi misin kuzum
Aynı annem işteTakıntımda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?