- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #30.341
Bende öptümBen öptümm
Yataktan yeni kalktım lan uşaklar acıktıKahvesini kapan gelsin beni anca bir kahve paklar. Kahve sonrası ben kaçarım.
Kim eşlik edecek bana acaba?
Minnosprenses
clara
Kahve __Kokusu
D u t
Jou
Cookiie
@ASSOSyal
@Ahtapot Anne
Çayı yumurtayı koy ocağa o arada bir kahve yapiver kız çok mu zor sanki ayol?Yataktan yeni kalktım lan uşaklar acıktı
Benim küçük bacağıma yapıştı zorÇayı yumurtayı koy ocağa o arada bir kahve yapiver kız çok mu zor sanki ayol?
Ben 2 saat oldu kahvaltı yapalı tembel tembel oturuyorum. Artık kalkicam o zaman ben bulaşığı halledene sen de kahvaltı faslını hallet.Benim küçük bacağıma yapıştı zorbekle kahvaltıdan sonra içek
TamamBen 2 saat oldu kahvaltı yapalı tembel tembel oturuyorum. Artık kalkicam o zaman ben bulaşığı halledene sen de kahvaltı faslını hallet.
Sonra birlikte karşılıklı bir kahve içelim
Kahvesini kapan gelsin beni anca bir kahve paklar. Kahve sonrası ben kaçarım.
Minnosprenses
clara
Kahve __Kokusu
D u t
Jou
Cookiie
@ASSOSyal
@Ahtapot Anne
ben daha kahvaltımı edemedim aşkoooooKahveye davet var kaçırmayın gelin
Ay çok isterdim nurumm ama daha kahvaltı etmedim açlıktan miğdem yapışmış kahve içersem çok kötü olurum şuanKahvesini kapan gelsin beni anca bir kahve paklar. Kahve sonrası ben kaçarım.
Minnosprenses
clara
Kahve __Kokusu
D u t
Jou
Cookiie
@ASSOSyal
@Ahtapot Anne
27 dakika gecikmişimKahvesini kapan gelsin beni anca bir kahve paklar. Kahve sonrası ben kaçarım.
Minnosprenses
clara
Kahve __Kokusu
D u t
Jou
Cookiie
@ASSOSyal
@Ahtapot Anne
Daha kahveyi yeni yapicam.27 dakika gecikmişim
öffffff en sevdiğim yaaaa hemde beyaz ekmekleeeTostumu yaptım bekliyorumEki Görüntüle 2925784
Gel yiyeköffffff en sevdiğim yaaaa hemde beyaz ekmekleee
bana bunu nasıl yaparsunnnnnnnnnnnGel yiyek
Bi kereden bişey olmazbana bunu nasıl yaparsunnnnnnnnnnn4 5 aydır yediğimyok anca tambuğday
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?