- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #30.301
Birde 4 bucukta yemej yiyip birdaha birşey yemiyorsan bu hafta çokniyi kilo verirsinHep aynı yoldan yürümedim yoksa sıkılırım bugün farklı yoldan yürüdüm üstüne orman yoluna girdim piknik alanı yürüyüş yolu etmişler bide iyi yürüdümkqlorileri epey yakmışum
Aynenn kuzumm yemiyorum acıkıyorum ama dişimi sıkıyorum hatta şekersiz çay içiyorum iştahımı kesiyorr buhafta vermişim 1 kilo daha çarşamba günü baktım dayanamyıp bide dukan çayı çok işe yaradı bana perim deniyim dedim inanmadım ama şoke girdim ne çok ödemim varmış yaBirde 4 bucukta yemej yiyip birdaha birşey yemiyorsan bu hafta çokniyi kilo verirsin
Yaniii eltine
Muhteşemsin kızAynenn kuzumm yemiyorum acıkıyorum ama dişimi sıkıyorum hatta şekersiz çay içiyorum iştahımı kesiyorr buhafta vermişim 1 kilo daha çarşamba günü baktım dayanamyıp bide dukan çayı çok işe yaradı bana perim deniyim dedim inanmadım ama şoke girdim ne çok ödemim varmış ya
Dukan birası işte oMuhteşemsin kız
Dukan çayı nasıl. Bende dukan birası içiyorum ara ara oda çok işe yarıyor gerçekten
Hee te şimdi yapcam bende ondan içicem yatana kadarDukan birası işte o
Şoka girdim ya bakalım pazartesi bitiyor 15 günüm 5 gün ara vermek gerekirmiş sonra
Ay pardon o dukan birasınamı. Ben spora sandımHee te şimdi yapcam bende ondan içicem yatana kadar
Öyle birşeymi varmış onunhiç bilmiyordum canım. Dinlenirsin olsun
Hee te şimdi yapcam bende ondan içicem yatana kadar
Öyle birşeymi varmış onunhiç bilmiyordum canım. Dinlenirsin olsun
Evett dukan diyom heyy gidim.heyyyAy pardon o dukan birasınamı. Ben spora sandım
Ben hergün içmiyorum ara ara bazı günler içiyorumJou
Tamam kuzum anladım ben sporu sanmıştım
Kafa gitti yineEvett dukan diyom heyy gidim.heyyy
Tamam kuzum anladım ben sporu sanmıştım
Diyette vurdu başunaaaKafa gitti yine
Pazartesi kontrol ondan son günler sıkıştırdım şimdi kendimi açlıktanDiyette vurdu başunaaa
Ayyy vallaha yaaa hadi inşaallahhh güzel bi kilo verme haberi alirsinPazartesi kontrol ondan son günler sıkıştırdım şimdi kendimi açlıktan
Ay hadi inşallah canım ama bu seferde sadece bu hafta dikkat edebildim. Öncesinde hiç uyamadımAyyy vallaha yaaa hadi inşaallahhh güzel bi kilo verme haberi alirsin
Olsun alıştıra alıştıraa yaaaAy hadi inşallah canım ama bu seferde sadece bu hafta dikkat edebildim. Öncesinde hiç uyamadım
Evet ama bu hfta gece yememesine alıştım bayaOlsun alıştıra alıştıraa yaaa
Hahahaha ben şurda 7 de üzüm yedim karnım aç şuan ama yemiycemmm yemiyceemm.Evet ama bu hfta gece yememesine alıştım baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?