- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #30.321
Bende 7de akşam yemeğini yedim cuma günleri yarım saat geçikiyor yemeğimizHahahaha ben şurda 7 de üzüm yedim karnım aç şuan ama yemiycemmm yemiyceemm.
Tutuyorumm aşkooo sabah fena aç uyanıyorum resmen oyüzden erken uyanıyorum bideBende 7de akşam yemeğini yedim cuma günleri yarım saat geçikiyor yemeğimiz
Tut kendini çay falan iç
Sabahları aç uyanmak mükemmel bir duyguymuş ama ben uzun zamandır yaşayamıyordum bunuTutuyorumm aşkooo sabah fena aç uyanıyorum resmen oyüzden erken uyanıyorum bide
Hahahaha geceleri loplop yersenn öyle olurr acıkmazsın bizde öyleydikk simdi sabah hemen mutfağa saldırıyorummSabahları aç uyanmak mükemmel bir duyguymuş ama ben uzun zamandır yaşayamıyordum bunu
Off çok fena yaa o gecelerin dili olsada konuşsa. Kokoreçler, hamburgerler, tantuniler, çiğköfteler. Neler nelerHahahaha geceleri loplop yersenn öyle olurr acıkmazsın bizde öyleydikk hemen mutfağa saldırıyorumm
Ooffff en güzel gece yemek zaten yaOff çok fena yaa o gecelerin dili olsada konuşsa. Kokoreçler, hamburgerler, tantuniler, çiğköfteler. Neler neler
Çarptı vallaGelsin kalorii fena çarpar
Canuum periimmÇarptı valla
GüzelliğimmmCanuum periimm
Ne komiksin kız çok yaşa e mi
İşte kediş bu, ismini Panter koydum, zira parkta panter gibi koşuyordu mâşâallah.
Eki Görüntüle 2924771
Yalnızzzz şu yemek yarışmasunda efsane oldu gözlerim kamaştı kızzzGüüüüüünaaaydıııınnn
Teşekkür ederim canımmYalnızzzz şu yemek yarışmasunda efsane oldu gözlerim kamaştı kızzz
Ben öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?