- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #30.601
Hahahahhahaİyi iftarlar okudum ya kız
Haha aynen kuzu ya evi süpüreni bile alamadık
Hahahha yerim seni kuzum benimMssPARE pareeeeemmmmmvallaha bunu dinleyince sen geliyon aklımaaa bide yürüyüş yaparken dinliyorumm totomu kıvırmamak için oynamamak için zor tutuyom
Iyiyimmbende pampaaa eve geldim vallaha 10bin adım attım totomm ağrıyiyyyygörmedim cidden
iyiyim canım sen nasılsın
Hahahahah öyle yaptumm kızzzHahahha yerim seni kuzum benim
Arada etrafa bak kimse yoksa kıvır gitsin
Afiyet olsun senin yürüyüş masraflı olmuş hemde eğlenceliHahahahah öyle yaptumm kızzz
YUrüyüşteydim sana yazdığımdaa eve geldim 10 dk oldu manav dada aldım birşeyler bide okadar azar azar aldım taze fasulye domates soğan 21 lirayla çıktımm
İyim canım benim sen nasılsınSağol kurbimm nasılsın iyisin dimi
Hahahahaevet paremm masraflı oldu son paramla halledi verdiimmmmAfiyet olsun senin yürüyüş masraflı olmuş hemde eğlenceli
Mahmure fıkır fıkır da şıkır şıkır da mahmure
Bende çok şükür iyiyim canımmIyiyim kuzum şükür sen nasılsın
Bende iyiyim canımmİyim canım benim sen nasılsın
ağrısın iyidir çalışmış demekkiIyiyimmbende pampaaa eve geldim vallaha 10bin adım attım totomm ağrıyiyyyy
Tabiiiiağrısın iyidir çalışmış demekki
İyiyim joum bankaya geldim sen napiyosunGünaydınn bebeğiinmmmm nasılsınnnn
Bir prenses gibi uyandığımda kahvaltim hazır olsaymis keşkeiyi uykular o zaman nickom güzelce uyu
Napemm yaaa yemek yapcam şincukkvallahaa hergün ayrı bi dertİyiyim joum bankaya geldim sen napiyosun
Hayırlı işler kelebişim, allah iyilik versin cümlemizeiyiyim canım şükür işteyim yoğun işler
sende keyifler nasıl
kız yeni mi uyandın dahaBir prenses gibi uyandığımda kahvaltim hazır olsaymis keşke
Kolay gelsin kuzum, nasıl gidiyo diyetBende çok şükür iyiyim canımm
Eve heldim yemek yapıcam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?