- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #30.641
sen yazınca katıldım hemenKızlar kk da anket var,sıvı sabun anketi. Katılın belki gelir bizede
kız nerelere numara adres vermiyoruz yaz gitsin nolcakAdres numara filan veriyoruz diye korkuyorum ben
Bu konuda çok güvenilir buluyorum ben kk yiTamam katılıyorum bebekimdoldurdum formu, onaylayayim
Ne bilem belki kk da millet görür diye korktumkız nerelere numara adres vermiyoruz yaz gitsin nolcak
Yok yok firma aliyo adresiNe bilem belki kk da millet görür diye korktumkimseyle tanışık çıkmak istemem ki bir sürü tanidigim ekli burada
Anketime katildigin için sağol şişko yazdı banaBu konuda çok güvenilir buluyorum ben kk yibana pınardan hediye kolide gelmişti eve
Bakalım çıkacak mı merak ediyorumAnketime katildigin için sağol şişko yazdı banagörev tamam
Sağolasın canım. Bugün kontrolüm vardı. Çok dikkatle yapmama rağmen 1 ayda 4.2 kg gitti. Bundan sonrasında çok iyi dikkat edicem artıkKolay gelsin kuzum, nasıl gidiyo diyet
Daha mı fazla gitsin istiyodun neden memnun kalmadin kuzumSağolasın canım. Bugün kontrolüm vardı. Çok dikkatle yapmama rağmen 1 ayda 4.2 kg gitti. Bundan sonrasında çok iyi dikkat edicem artık
Kuzum enerjini düşürme, hızlı gitmesi iyi birşey değil. Daha çabuk geri gelir. Böyle daha kalici emin ol, az olsun temiz olsunSağolasın canım. Bugün kontrolüm vardı. Çok dikkatle yapmama rağmen 1 ayda 4.2 kg gitti. Bundan sonrasında çok iyi dikkat edicem artık
Kahve senin olsun tabaktakiler benim
Huzurlandımheeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allllllllllooooooooooooooooooooo hayyyyyddddddddddeeeeeeeeeeeee
gelin bi kahve içeh yavv
Elhan Minnosprenses ASSOSyal bebeklinick D u t MssPARE coconatt BlueBerry4268 Cookiie Simurgp Wilma11 mavikelebek34 Madammor Catlak-kurabiye @Yasnaz
Eki Görüntüle 2926883
Ulan beeheeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allllllllllooooooooooooooooooooo hayyyyyddddddddddeeeeeeeeeeeee
gelin bi kahve içeh yavv
Elhan Minnosprenses ASSOSyal bebeklinick D u t MssPARE coconatt BlueBerry4268 Cookiie Simurgp Wilma11 mavikelebek34 Madammor Catlak-kurabiye @Yasnaz
Eki Görüntüle 2926883
Eline sağlık coooommmmheeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allllllllllooooooooooooooooooooo hayyyyyddddddddddeeeeeeeeeeeee
gelin bi kahve içeh yavv
Eki Görüntüle 2926883
Gel kuzum geel hepsi senin olsun sevmedim zatiKahve senin olsun tabaktakiler benim
ayyyy evett tam paylaştımm direk senn kalp kalbe karşı resmennnUlan beeaynı anda yapmışız ya
Boşa sevmiyoruzayyyy evett tam paylaştımm direk senn kalp kalbe karşı resmennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?