- 28 Haziran 2011
- 63.701
- 159.905
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #30.621
PiyemsesimsinBir prenses gibi uyandığımda kahvaltim hazır olsaymis keşke
Biber dolması yap kurtulNapemm yaaa yemek yapcam şincukkvallahaa hergün ayrı bi dert
Yani orada olsam kahvaltim hazır miydiPiyemsesimsin
Ben yaptım cokzelBiber dolması yap kurtul
Minnoş en yoğun günleri yaşıyorYani orada olsam kahvaltim hazır miydi
Bide minnoş nerede
BankadaYdim mavişkız yeni mi uyandın daha
Bende bugün biber dolması yapacağımBen yaptım cokzel
Harbi TV de zengin masalarinda hep bı portakal suyu başından bir yudum alinmis haliyle birskilirMinnoş en yoğun günleri yaşıyor
Kahvaltin cayın portakal suyun hazır olabilirdi
Aşırı severim yaaa,çok güzel oluyo çerez gibi nickomBende bugün biber dolması yapacağım
Türkiye biber dolması günü galiba
Pek çok kişi bugün biber dolmasıyla aşk yaşıyor
Zenginlik göstergesiHarbi TV de zengin masalarinda hep bı portakal suyu başından bir yudum alinmis haliyle birskilir
Bende zenginlik göstergesi olarak s.cmayi bırakacağımZenginlik göstergesi
Yok olmaz etli sevmiyo pirinçli yer de buldum zaten kuzu taze fasulye cacık bulgur pilavıBiber dolması yap kurtul
Yuru be nickom namın yürüsünBende zenginlik göstergesi olarak s.cmayi bırakacağımbence zenginler ve prensesler s.cmiyodur evdeki tuvaleti yiktirayim
Zenginler s.cmaz dedikten sonra koşarak tuvalete gittim karın ağrısıyla.Yuru be nickom namın yürüsün
Adres numara filan veriyoruz diye korkuyorum benKızlar kk da anket var,sıvı sabun anketi. Katılın belki gelir bizede
Bunye bile hemen tepki vermis baksanaZenginler s.cmaz dedikten sonra koşarak tuvalete gittim karın ağrısıyla.
Bünyem kabul etmiyor zenginliği
Kız daha önce nestle kazandım ben ,eve geldiAdres numara filan veriyoruz diye korkuyorum ben
Tamam katılıyorum bebekimKız daha önce nestle kazandım ben ,eve geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?