- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #30.701
iyi bende yavvv hayattaaa enerji bakıyoruzz kuzumm sağlığımız yerinde ya ona şükürrrrİyim aşko seni sormalu
Dimi sosyalim yok enerjim aksine geri geldi. Dikkat etmeme rağmen gidiyorsa tam listeme uysam daha güzel vericem diyorum. Şimdi hiç es geçmeden listemi uygulıcamKuzum enerjini düşürme, hızlı gitmesi iyi birşey değil. Daha çabuk geri gelir. Böyle daha kalici emin ol, az olsun temiz olsun
Hatta oruç borcun vardiysa onları ödemeye başlaBen diyorum 1 ayda bie 10 kilo falan gitsinama doktor da abartma diyor insan fizyolojisine aykırı birkere o diyor yok juzum memnun kaldım tabi. Şimdi verdiğimi görünce daha çok heveslendim ondan daha dikkat edicem. Şimdi birde son 1 hafta baya aç gezdim. Açlığa alıştım. Alışmışken böyle devam ediyim
Ben sabah içtim canımcım afiyet olsunheeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allllllllllooooooooooooooooooooo hayyyyyddddddddddeeeeeeeeeeeee
gelin bi kahve içeh yavv
Elhan Minnosprenses ASSOSyal bebeklinick @Buralardutluuugdu @MssPARE @coconatt BlueBerry4268 Cookiie @Simurgp Wilma11 @mavikelebek34 @madammor Catlak-kurabiye @Yasnaz
Eki Görüntüle 2926883
Afiyet olsun şekerimheeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allllllllllooooooooooooooooooooo hayyyyyddddddddddeeeeeeeeeeeee
gelin bi kahve içeh yavv
Elhan Minnosprenses ASSOSyal bebeklinick @Buralardutluuugdu @MssPARE @coconatt BlueBerry4268 Cookiie @Simurgp Wilma11 @mavikelebek34 @madammor Catlak-kurabiye @Yasnaz
Eki Görüntüle 2926883
tamam aşkommmBen sabah içtim canımcım afiyet olsun
Var tabi olmazmıı borc. Başlayabilirim dediğin gibi aslındaHatta oruç borcun vardiysa onları ödemeye başla
tişikkirlerr bitanemm nasılsınnAfiyet olsun şekerim
İyiyim canım cacıki yapiyorum sen nasılsıntişikkirlerr bitanemm nasılsınn
Baslayacak olursan haber et birlikte baslayalim.Var tabi olmazmıı borc. Başlayabilirim dediğin gibi aslında
bende caciki 6 da ederumm kociş bugün mesaideymişİyiyim canım cacıki yapiyorum sen nasılsın
İyi bakalım bize afiyet olsun o zamanbende caciki 6 da ederumm kociş bugün mesaideymiş
afiyet olsun bitanem ❤İyi bakalım bize afiyet olsun o zaman
Çok iyi olur kuzum bu hafta camları falan silicem halılar yıkamadayken bir evle uğraşıyım da sonraBaslayacak olursan haber et birlikte baslayalim.
Kız ne oldu kim hastaiyi bende yavvv hayattaaa enerji bakıyoruzz kuzumm sağlığımız yerinde ya ona şükürrrr
herkes hastanelerde neler uğraşıyorr
Aynen kuzum sakin ol, acele etme. Özen göster yavaş gitsinDimi sosyalim yok enerjim aksine geri geldi. Dikkat etmeme rağmen gidiyorsa tam listeme uysam daha güzel vericem diyorum. Şimdi hiç es geçmeden listemi uygulıcamöncelerde 2 gün uyguluyorsan 3 gün uyamıyordum mesela kaçamaklar yapıyordum
Offf offf bu güzel elden kahve içmesi de pek datlu olur yaaaheeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allllllllllooooooooooooooooooooo hayyyyyddddddddddeeeeeeeeeeeee
gelin bi kahve içeh yavv
Eki Görüntüle 2926883
Canım buradayım pek gelemiyom muhabbetlere kusura bakma daha geçmişi okumadım
yaa halimize şükretmemizle ilgili işte ambulans gördümmü kötü oluyorummKız ne oldu kim hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?