- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #30.741
Wuuww sektii leydiiiHemde fazlasuylaaa
Bende seni hamm yaparuummWuuww sektii leydiiiyirim seni
Kız her yer çökmüş ya lanoliyi acaba
Yaf WiFi falan gidince şaşırdım. İnşallah hayır olur sonu. Kız akşam masterchef izlicen miBende seni hamm yaparuumm
Hahahaha sorma internetten baktımm global havası diyolaarrr
Izlicemmm ne var akşama aceppzaten diyetteeyim habu mehmet şeff şapur şupur yemese iyiYaf WiFi falan gidince şaşırdım. İnşallah hayır olur sonu. Kız akşam masterchef izlicen mi
Haha bence kapatalım TV yiIzlicemmm ne var akşama aceppzaten diyetteeyim habu mehmet şeff şapur şupur yemese iyi
Allah razi olsun canimmCanım gözün aydın sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Instagram Dm ile vatsap görüşmeler birleştiriliyor ondanWuuww sektii leydiiiyirim seni
Kız her yer çökmüş ya lanoliyi acaba
Bırakk yaaa kaçmıyor yaa aşkooooobigün diyet işi bittimi yaparukk nediirrr yaniii normalde profiterolu ne yazikki sevemiyorumm ama hiçte canım çekmedii neyseki bugüne yırttımm buişiHaha bence kapatalım TV yiprofiterol yapacak vicdansızlar. Hele Mehmet şef üstüne çikolata sosunu da bi döküyor ki off off dünden zaten sufle istedi canım diyetteyiz olum yaa
MeyaabaaAllah razi olsun canimmHayirlisi ile insallah
Anaa cidden mi kızInstagram Dm ile vatsap görüşmeler birleştiriliyor ondan
Ayy ben bayılıyorum yaBırakk yaaa kaçmıyor yaa aşkooooobigün diyet işi bittimi yaparukk nediirrr yaniii normalde profiterolu ne yazikki sevemiyorumm ama hiçte canım çekmedii neyseki bugüne yırttımm buişi
Amaaann bugün de kaptan seçimi varrr yarın daha iyi oluyorr
Olaaayyyy yavv grup neolduğu bellii hele biyere gidiyolar ya perşembe günümüydü iştee orasını da seviyorum ya desen ben geziyorummAyy ben bayılıyorum ya
Niue yarın kavgalı dövüşlü ekşınlı oluyor dimi
Hahha hey Allahm ya. Dizi topiklerine baktım sabah maşallah çoğunu sen açmışsınOlaaayyyy yavv grup neolduğu bellii hele biyere gidiyolar ya perşembe günümüydü iştee orasını da seviyorum ya desen ben geziyorumm
Yokya izlemiyorumm izleyen olursa açabilirimm kızzz hahahah hepsine açtımm ama çoğu izlemeyen var oyüzden çok ilgilenmiyorum en çok yargı ve camdaki kız var yorumcularr ama yargı dün fena döktürdük topikteHahha hey Allahm ya. Dizi topiklerine baktım sabah maşallah çoğunu sen açmışsındiyom bu kız hepsine nasıl yetişiyor. Yalancıyı izliyor musun
Afiyett olsun şekerr
Tsklr hep beraber olsun kızlarAfiyett olsun şekerr
Oooobende tarçınlı kahve içtim öglen o yağla hiç denemedim duyduğuma göre çok yağlı oluyormuş içinde doğrumuTsklr hep beraber olsun kızlar
O biraz diyet kahvesi ama idare eder işte,içinde tarçın bide hindistan cevizi yağı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?