- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.061
Yapacak birşeyim yok kadersağoll aşkımm da 2 haftadır yürüyorum vallahaa buhaftadan sonra pertim artık havalarda buz gibi
terleyincede çok üşüyorum acayip geldim eve sıcak sıcak duş aldım
canım benim yaaaa
Yanlıs değilsem 1 hafta var demi düğüneEve yeni geldim koşturuyyorum balım ne yapalım
Olsunnn nasil seslenmek istiyorsan bana aşkooaynen pammıksınnnn sen
alışırım buna da birkaç güne
Gerçekten mi15 tatilde gelirse 5 ay yaza gelirse 7 ay
AaBakalımm haftaya zorlamiyim diyorum ya bebek varsa diye kuzum
İyiyim mavişgünaydına karşılık iyi akşamlar diyorum
nasılsın canım
Kızz buay çok çalıştıkAadeniyor musunuz
Ovulasyon testiyle filan mı takip ediyorsun bebekim yumurtlamani.Kızz buay çok çalıştıkben hergun yürüyüş yapıyorum ya haftaya zorlamıcam kendimi ya bebek varsa diye inşaallahh tutunmuştur yumurtlama haftamdi gecen hafta
Bi program var ordan ovulasyon hic kısmet olmadı ne verecem ona para yaa zaten değerlendiriyoruzz bi kutu alsam içinde 5 tane çıkıyoOvulasyon testiyle filan mı takip ediyorsun bebekim yumurtlamani.
Pkos var mıydı sende ? pkosluysan eğer ovulasyon programı bize göre çalışmıyor kuzum.Bi program var ordan ovulasyon hic kısmet olmadı ne verecem ona para yaa zaten değerlendiriyoruzz bi kutu alsam içinde 5 tane çıkıyo
Evett kuzumm orası öyle ama değilim pkoluPkos var mıydı sende ? pkosluysan eğer ovulasyon programı bize göre çalışmıyor kuzum.
Pkoslular için test şart oluyor
Kuzum sıkıntı var mı bilmiyorum ama clife macunu deneseneBi program var ordan ovulasyon hic kısmet olmadı ne verecem ona para yaa zaten değerlendiriyoruzz bi kutu alsam içinde 5 tane çıkıyo
Aa tamam bebişim çok şükürEvett kuzumm orası öyle ama değilim pkolu
Ona eşim karşı yaa yoksa aklıma yatmıştı alamadım maaleseff ya iyi olmazsa diyo iste dogru diyoKuzum sıkıntı var mı bilmiyorum ama clife macunu denesene
Uuu bebiş mi var yoksa ?Kuzum sıkıntı var mı bilmiyorum ama clife macunu denesene
Aa tamam bebişim çok şükür
Canım çok fazla olumlu dönüş var,bende çok ınanıyorum. Ben ikinciyi kullaniyorum şuan, üçe tamanlayacagimOna eşim karşı yaa yoksa aklıma yatmıştı alamadım maaleseff ya iyi olmazsa diyo iste dogru diyo
Aaaaa çok iyii hadi bakalumm kocama inandıramadım kuzumm napalımCanım çok fazla olumlu dönüş var,bende çok ınanıyorum. Ben ikinciyi kullaniyorum şuan, üçe tamanlayacagim
Nerde nickocum
Ah be kuzu keşke denesenAaaaa çok iyii hadi bakalumm kocama inandıramadım kuzumm napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?